ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιαννάκης: “Μακάρι να υπήρχαν 10 άτομα σαν τον κύριο Πλιάκη”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ευχαρίστησε δημόσια τον Βασίλη Πλιάκη γιατί στέκεται δίπλα στην ομάδα στα δύσκολα και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεμάτο Αλεξάνδρειο.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία. Εμείς δουλεύουμε στη προσπάθεια να κάνουμε καλύτερη την ομάδα. Όταν μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε προπόνηση, είμαστε καλύτεροι. Σήμερα είχαμε συγκέντρωση, θέληση, πάθος, ελέγξαμε από την αρχή τον ρυθμό του παιχνιδιού, περιορίσαμε το τρανζίσιον παιχνίδι των Τρικάλων, που μπορεί να σε βάλει σε πρόβλημα, διαχειριστήκαμε σωστά τη διαφορά που πήραμε. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, όλοι έδωσαν κάτι, αλλά χρειαζόμαστε βοήθεια. Δεν είμαστε αρκετοί, έχουμε δυσκολίες, αλλά προσπαθούμε. Μας δίνει ενέργεια ο Ομάρ (Προύιτ), έχει ικανότητες, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερη βοήθεια”.

Ευχήθηκε καλή επιτυχία στα Τρίκαλα “που έχει νέους ανθρώπους και ενθουσιασμό και τα χρειάζονται το ελληνικό μπάσκετ” και ευχαρίστησε τον Βασίλη Πλιάκη: “Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κ. Πλιάκη, ο οποίος βοηθάει πάντα, ακόμα κι όταν η ομάδα δεν κερδίζει. Του ευχόμαστε όλη η ομάδα χρόνια πολλά. Μακάρι να υπήρχαν άλλα 10 άτομα σαν τον κ. Πλιάκη”.

Πρόσθεσε πως “θα προσπαθήσουμε να βελτιωνόμαστε. Η χρονιά είναι μεγάλη, είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο που θα παίζουμε και την αποτελεσματικότητά μας”.

Για την ενίσχυση της ομάδας είπε: “Είναι δύσκολο με την οικονομική κατάσταση, αλλά θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο το δυνατόν πιο ποιοτικές λύσεις. Δεν είναι εύκολο, αλλά και τα δικά μας παιδιά βελτιώνονται και έχουμε και κάποια καλά από αυτή τη δυσκολία”.

Για την παρουσία του κόσμου σχολίασε: “Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, αλλά πρέπει ο ένας να παρακινήσει τον άλλον. Η ομάδα ειναι του κόσμου. Παιδιά με τα οποία ο κόσμος δυσανασχετούσε στο ξεκίνημα, σήμερα χειροκροτήθηκαν. Τα παιδιά προσπαθούν, παλεύουν να γίνουν καλύτεροι παίκτες, δεν απογοητεύονται και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Πρέπει να παλεύουμε σε κάθε φάση. Μόνο έτσι θα γίνει κάποιος καλύτερος”.

To Top