ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκάμα: “Πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια, αφιερώνουμε την νίκη στον Άλι” (videos)

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη αφιέρωσαν τη νίκη στον τραυματία Άλι, κάτι που επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του μετά το νικηφόρο πέρασμα από τη Λαμία ο Μπρούνο Γκάμα.

Ο 33χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε πως η νίκη των κιτρινόμαυρων είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια, ενώ ξεκαθάρισε πως “σε όλα τα χρόνια που παίζω στον Άρη πάντα υπήρχε η πίεση”.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Μετά την ισοπαλία στην έδρα μας έπρεπε να κερδίσουμε και να πάρουμε ψυχολογία. Η πίεση υπάρχει πάντα. Σε όλα τα χρόνια που παίζω στον Άρη. Πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια! Πρέπει όμως να ελέγξουμε την αντίδραση μας στην πίεση, γιατί υπάρχουν παιχνίδια που δεν είμαστε καλοί και δεν κερδίζουμε.

Για την πορεία της ομάδας: “Δεν ξεκινήσαμε καλά φέτος. Όμως είχαμε 2 συνεχόμενες νίκες, έπειτα μια άσχημη ισοπαλία και τώρα το σημερινό. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι”.

Για τον Αλί: “Ξέρουμε πως είναι ένας πολύ δύσκολος τραυματισμός και θέλαμε να το αφιερώσουμε στον Αλί, για να επανέλθει σύντομα κοντά μας και να τον έχουμε μαζί μας”.

To Top