Γκέσιος: “Πάμε να πάρουμε το παιχνίδι”

Ο Γιάννης Γκέσιος μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση για το πρώτο του Άρης – ΠΑΟΚ και την πολύ καλή ψυχολογία με την οποία πάει η ομάδα του στην Τούμπα γι’ αυτό το ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού του Άρη στην κάμερα της NOVA:

Γιάννη, έρχεται το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο το περιμένετε με αγωνία…

«Σίγουρα το περιμένουμε με μεγάλη αγωνία. Είναι το ντέρμπι. Εμείς δουλέψαμε πολύ σοβαρά όλη την εβδομάδα και πολύ συγκεντρωμένοι σ΄ αυτό που κάνουμε. Βέβαια, βαθμολογικά είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τ΄ άλλα, αλλά με ιδιαιτερότητες γιατί είναι το ντέρμπι της πόλης. Κάνουμε αυτό που κάνουμε κάθε εβδομάδα, έτσι ώστε να πάμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας, πάτε ανεβασμένοι ψυχολογικά στην Τούμπα…

«Ηταν η πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Ηρθε το τρίποντο, επιτέλους! Είμασταν λίγο αγχωμένοι στο παιχνίδι, αλλά ευτυχώς νικήσαμε και πάμε ανεβασμένοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Οι περισσότεροι παίκτες του Αρη, δεν έχουν ζήσει την ατμόσφαιρα, ενός ντέρμπι στην Τούμπα, μεταξύ των οποίων και εσύ…

«Πράγματι, οι περισσότεροι δεν το έχουμε ζήσει. Θα είναι μεγάλη η πίεση, αλλά πιστεύω να είμαστε συγκεντρωμένοι και δουλεύουμε κατάλληλα, ώστε να πάμε 100% αφοσιωμένοι».

Μήπως η άγνοια κινδύνου είναι το «κλειδί» του ματς για τον Αρη;

«Ισως να είναι κι έτσι! Τα περισσότερα παιδιά, εκτός του ότι δεν έχουνε τέτοια παιχνίδια στην καριέρα τους, γενικότερα δεν έχουνε και πολλά παιχνίδια στη Superleague. Ισως να συμβεί αυτό που λέτε, μακάρι…».

Με Γκέσιο δεξί χαφ ή φορ;

«Εγώ όπου ζητήσει ο προπονητής, θα αγωνιστώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και οι δύο θέσεις μου ταιριάζουν».

Μπορείς να υποσχεθείς κάτι στον κόσμο του Αρη, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ;

«Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά, προκειμένου να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και μακάρι να έρθει κάποιο αποτέλεσμα που πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε».

Θα είναι έκπληξη ένα τέτοιο αποτέλεσμα;

«Για κάποιους μπορεί να είναι, για εμάς όχι!».

 

To Top