Ποντάρουμε σε τρεις “εκπλήξεις”

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Ακόμα ένα ενδιαφέρον κουπόνι πήραμε σήμερα στα χέρια μας με αρκετά παιχνίδια και πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες για το Σαββατοκύριακο. Σήμερα θα πάμε «χαλαρά» χωρίς μεγάλα ανοίγματα και θα ποντάρουμε σε 3 «Μπόμπες».

Συγκεκριμένα το σημείο της ημέρας (40€) είναι το Χ2 της Πονφεραντίνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης Β σε απόδοση 2.10 στην William Hill. Με 35€ πάμε με το 1Χ στην αναμέτρηση Ορντουσπόρ – Γαλατασαράι σε απόδοση 2.10 στην Bwin και τέλος με 30€ επιλέξαμε το Χ2 του Σικάγο επί του Κάνσας Σίτι που προσφέρεται σε απόδοση 1.91 στην BetVictor.

Στο Μπάσκετ τώρα ένα μικρό σερί αρχίζει να «χτίζεται» στα προκριματικά της Euroleague με 4/4 τελευταίες προτάσεις. Σήμερα με φόντο το εισιτήριο για τους ομίλους Καντού και Λε Μαν αναμετρούνται με τον tipster μας να διαλέγει δύο σημεία. Αρχικά τη νίκη της Καντού με μειονέκτημα 6.5 πόντων σε απόδοση 1.91 στην 888sport και το Over 153 πόντους σε απόδοση 1.91 στην Pinnacle.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat.

 

To Top