Γκουαρδιόλα: “Δεν ήλθα στη Σίτι για να κατακτήσω το Champions League”

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, υποστήριξε ότι δεν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των πολιτών για να πάρει το Champions League, αλλά για να παίξει η ομάδα του με τον τρόπο που το κάνει τους τελευταίους μήνες.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Τότεναμ η εξέλιξη – στη ρεβάνς της ήττας (1-0) στο Λονδίνο για τα προημιτελικά του Champions League.

Το τρόπαιο είναι ο μεγάλος στόχος των πολιτών, ωστόσο Πεπ Γκουαρδιόλα αρνήθηκε ότι ανέλαβε την τεχνική τους ηγεσία με αυτοσκοπό την κατάκτησή του. Ο 48χρονος Καταλανός τεχνικός κατέστησε σαφές ότι ανέλαβε την πρόκληση της ομάδας του Μάντσεστερ με σκοπό ν’ αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της.

“Δεν ήλθα εδώ για να κατακτήσω το Champions League. Ήλθα εδώ για να κάνω την ομάδα να παίζει με τον τρόπο με τον οποίον παίζει τους τελευταίους 20 μήνες. Γι’ αυτό ήλθα. Η ρεβάνς δεν θα είναι ίδια. Πρέπει να σκοράρουμε. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας. Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Θέλω το Champions League, αλλά στο ποδόσφαιρο χάνεις περισσότερες φορές από όσες κερδίζεις”, υποστήριξε ο Γκουαρδιόλα.

To Top