ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γραμμένος: «Θεωρώ ότι ο Άρης θα δικαιωθεί στη FIFA, δεν πρέπει να πληρώσει»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, τοποθετήθηκε για την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η FIFA στην ΠΑΕ Άρης και εκτίμησε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα δικαιωθούν στους ισχυρισμούς τους.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Ο Βαγγέλης Γραμμένος παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η παγκόσμια ομοσπονδία στην ΠΑΕ Άρης, μη δεχόμενη ότι πρόκειται για χρέη της παλιάς εταιρίας.

«Έτσι όπως είναι δομημένο το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Άρης δεν πρέπει να πληρώσει. Εάν γνώριζαν οι επόμενοι ιδιοκτήτες/επενδυτές του κάθε Άρη ότι επίκειται να πληρώσουν αναδρομικά χρέη από προηγούμενες διοικήσεις προφανώς δεν θα αναλάμβαναν. Υπήρξαν αποφάσεις… φέτος άλλαξε η FIFA. Τα έχουμε καταγράψει στην παγκόσμια ομοσπονδία, καταθέσαμε τις απόψεις μας, μ’ αυτές συντάχθηκε η ΠΑΕ Άρης και να ξέρετε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα αφορά και άλλες ΠΑΕ».

Παραμένοντας στο ίδιο θέμα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ εκτίμησε ότι η ΠΑΕ Άρης θα δικαιωθεί. «Επαναλαμβάνοντας ότι αν οι επενδυτές ήξεραν την οφειλή ενδεχομένως να μην επένδυαν ή να ήταν πιο προσιτοί. Θεωρώ ότι ο Άρης θα δικαιωθεί αλλά το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό».

To Top