ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δίπλαρος: “Ο Άρης πάντα στην καρδιά μου, το ματς τελικός για τον Πανιώνιο”

Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Άρη Νίκος Δίπλαρος και νυν του Πανιωνίου μίλησε με αφορμή τον αγώνα των δυο ομάδων στην Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το αυριανό παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο:

Το ξέρετε όλοι ότι τον Άρη τον έχω στην καρδιά μου και πέρασα πολύ όμορφα, έκανα φίλιες πολύ σημαντικές, ίσως να μην έκανα αυτά που ήθελα να κάνω, αλλά είναι στην καρδιά  μου και θα είναι. Το λέω και το εννοώ.

Έχω γυρίσει σελίδα, είμαι στον Πανιώνιο παίζουμε τον αγώνα με τον Άρη αύριο, δεν μπορώ να δώσω ιδιαίτερη βαρύτητα το βλέπω όπως όλα τα παιχνίδια, με τα παιδιά έχω σχέσεις πολύ καλές, οπότε μετά τα 40 λεπτά  του αγώνα είμαστε πάλι φίλοι.

Ο Άρης είναι πολύ καλός στην άμυνα έχει έμπειρα παιδιά και καλύπτουν πολλούς χώρους, εμείς πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να τα περιορίσουμε και αν το καταφέρουμε θα έχουμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει μεγάλη ιστορία και πως να το κάνουμε είναι ο Άρης, είναι δύσκολο παιχνίδι, αποχώρησε και ο Γουίβερ τώρα, όλες οι ομάδες έχουν τα προβλήματα τους, έτσι και ο Άρης, εμείς πάμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της ομάδας.

Για τον Πανιώνιο:

Όταν ήρθα δεν είχαμε γίνει καλή ομάδα, είχαμε νέους παίκτες και προπονητή, έχουμε δουλέψει και δουλεύουμε πολύ σκληρά ο προπονητής είναι πολύ καλός είναι της λεπτομέρειας και προσπαθεί να χτίσει μια ομάδα.

Έχουν περάσει δυο μίση μήνες και έχω προσαρμοστεί στην ομάδα.

Όταν είσαι τελευταίος στην βαθμολόγια κάθε παιχνίδι είναι τελικός έτσι και αύριο με τον Άρη.

Ο κόσμος είναι δίπλα μας, μας  στηρίζουν, έρχονται στο γήπεδο και είναι όπως με τον κόσμο του Άρη, και τον ευχαριστούμε κιόλας. Δεν είμαστε όπως είμαστε στην αρχή. Έχουμε πλεονέκτημά  την έδρα μας  και είναι σημαντικό.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη:

Ο κόουτς είναι ένας μπασκετικός θρύλος, είναι τιμή του Άρη να έχει αυτόν τον άνθρωπο στον πάγκο του, τραβάει τον κόσμο και το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Για το ότι αποχώρησε από τον Άρη:

Μπορεί και εγώ να μην έδειξα αυτά που ήθελε η ομάδα, σίγουρα θα περίμενα περισσότερες ευκαιρίες και δεν κατηγορώ κανέναν και γι’ αυτό, πήρα την απόφαση να φύγω να δω και εγώ τι δυνατότητες έχω και τώρα βλέπω τι κάνω, τι δεν κάνω και θα με βοηθήσει στην συνέχεια αυτό.

Γενικά σαν άνθρωπος λειτουργώ με το ένστικτο μου και πάτα με βοηθάει αυτό, ήρθα από την ΑΕΚ πήγα στον Άρη και τώρα μου έλεγε ο Νίκος μέσα μου να πάω στον Πανιώνιο και πήγα. Μπόρεσα και πήρα την μίση γεμάτη χρονιά μετά τον τραυματισμό μου αλλά πιστεύω ότι  μέχρι στιγμής είναι καλή επιλογή το ότι έφυγα.

Για τον Παναγιώτη Λιαδέλη ότι του μοιάζει στον τρόπο παιχνιδιού του:

Έχω πει για τον Λιαδέλη είναι μεγάλη προσωπικότητα και μακάρι να τον φτάσω στο επίπεδο που έπαιζε.

To Top