Δεκτό το αίτημα Μαρινάκη: Δεν θα παρουσιάζεται πλέον στο αστυνομικό τμήμα

Έγινε δεκτό το αίτημα του Βαγγέλη Μαρινάκη να αρθεί ο περιοριστικός ορος παρουσίας του στο ΑΤ της περιοχής της κατοικίας του. «Εύλογο το αίτημα. Έχει μια άλλη εκκρεμότητα που τον έχει συνθλίψει ψυχικά», δήλωσε ο δικηγόρος του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο ιδιοκτητής της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε μέσω του δικηγόρου του να αρθεί ο περιοριστικός όρος που τον ήθελε να παρουσιάζεται μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Με το τέλος της σημερινής συνεδρίασης για την δίκη των 28 το δικαστήριο έκανε δεκτο το αίτημα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Είναι εύλογο το αίτημα. Εχει μια άλλη εκκρεμότητα που τον έχει συνθλίψει ψυχικά. Δεν θα αναφερθώ στην υποθεση. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες και να εκφράσω την αγανάκτηση μου», δήλωσε ο δικηγόρος του, Βασίλης Δημακόπουλος.

«Ο κατηγορούμενος έχει αποδείξει διαχρονικά ότι τηρεί τον συγκεκριμένο όρο με την παρουσία του στο Α.Τ. της περιοχής του. Εξάλλου υπάρχουν άλλοι όροι που εξασφαλίζουν την παρουσία του», είπε από την μεριά του ο Χαράλαμος Λακαφώσης για να δικαιολογήσει την απόφασή του.

Ερωτηθείς ο κύριος Δημακόπουλος από την πρόεδρο του δικαστηρίου εάν θα έρθει ο ίδιος ο Μαρινάκης να καταθέσει, απάντησε πως «η υπόδειξή μου θα είναι να έρθει ο ίδιος».

Πηγή: gazzetta.gr

 

To Top