ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαζαρίδης: “Κύπελλο ο Άρης και για τα μικρά παιδιά! Τεράστιο όπλο ο Χαριστέας”

 Ο επιχειρηματίας των Naos και Vamos στο Κλεάνθης Βικελίδης, Γιώργος Λαζαρίδης μίλησε με αφορμή την εκδήλωση που έγινε για τα μικρά παιδιά στο γήπεδο του Άρη.

Όπως είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά ανέφερε:

Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Με έκαναν τόσο χαρούμενο αυτά τα παιδιά, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ, στον Άγγελο Χαριστέα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Yellow Radio και την Μάριον που παρευρεθήκατε εσείς στον χώρο. Όλοι μαζί μπορούμε., Όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους και είχαμε μία υπέροχη βραδιά. Τα χαμόγελα των παιδιών ήταν το κάτι άλλο. Το κάτι το εξαιρετικό.

Ενώ συνέχισε:

Έγινε μέσα σε πολύ χρονικά διάστημα και ο κόσμος το αγκάλιασε. Πολύς κόσμος ρώτησε πότε θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο και είπαμε ότι θέλουμε πολύ σύντομα να γίνει κάτι καλύτερο.

Για την συνεργασία που υπάρχει:

Βλέπω μία καλή συνεργασία. Από την ΠΑΕ, από το Yellow, από όλους .Κάτι αλλάζει και πιστεύω ότι θα πάμε μόνο καλύτερα.

Για την συνάντηση τριών… γερμανοθρεμένων, του Ένινγκ,, του Χαριστέα αλλά και του ίδιου που επίσης έχει περάσει πολλά χρόνια στην Γερμανία:

Ο καθένας έχει κάνει το κομμάτι του. Εγώ για το Νaos και το Vamos, ο Ένινγκ για την φιλοσοφία ενώ ο Άγγελος ενώνει κρίκους και βοηθάει όπου μπορεί. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει παίξει σε μεγάλους συλλόγους, αγαπάει τον Άρη μας και θέλει το καλό του. Με αυτούς τους ανθρώπους θα πάμε μακριά

Για τον Άγγελο Χαριστέα:

Τον πιστεύω, νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα.

Για τον στόχο του κυπέλλου:

Είναι ένα όνειρο που έχουμε όλοι οι Αρειανοί. Χρειαζόμαστε έναν τίτλο μετά από πολλά χρόνια. Πιστεύω ότι έχουμε αδικηθεί σε αυτό το κομμάτι. Το θέλει ο λαός, το θέλει η ομάδα, το θέλουν όλοι. Μας το έχουν δείξει και οι ποδοσφαιριστές ότι το θέλουν. Πιστεύω ότι είναι διαφορετικά σε σχέση με τις άλλες χρονιές και τις άλλες ομάδες. Και ο κόσμος δείχνει ότι είναι δίπλα, ότι στηρίζει.

Για το ότι στηρίζει τον Άρη:

Ακόμη και όταν δεν είχα τα μαγαζιά όπου μπορούσα στήριζα. Γιατί είμαι Άρης.

Για το πως τον είχαν δεχθεί όταν πρωτοήρθε:

Όταν ήρθα με δέχτηκαν όλοι και με καλωσόρισαν.

Για το αν υπάρχουν προβλήματα:

Όχι μόνο στον Άρη, παντού θα υπάρχουν προβλήματα. Αλλά όλα τα προβλήματα πρέπει να λύνονται, Το μυστικό είναι να δεχτούμε τα προβλήματα και να τα λύσουμε, πολλοί άνθρωποι ακολουθούν αυτό το μοτίβο, προσπαθούν να λύσουν προβλήματα.

Για τους επόμενους αγώνες και το Χαριλάου που αναμένεται να γεμίσει:

Είμαστε πανέτοιμοι για αυτό το κομμάτι. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα έρθει και θα χαρούμε να υποδεχτούμε τον κόσμο, αυτό που θέλουμε είναι να πανηγυρίσουμε κάποιον τίτλο.

To Top