ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λαζαρίδης: «Ετοιμαζόμαστε την Κυριακή για το ματς του Άρη, άνοιξαν και πάλι ”Naos” και ”Vamos”»

Δύο ιστορικά μαγαζιά, ο “Naos” και το “Vamos” είναι και πάλι ανοιχτά. Ο υπεύθυνος των δύο καταστημάτων, Γιώργος Λαζαρίδης τόνισε πως ο κόσμος του Άρη θα έχει την ευκαιρία να βλέπει τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας αλλά και ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία του Άρη, αλλά και στο καιρικό… χτύπημα που δέχθηκε το Ρύσιο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Αρχικά ανέφερε: Θα ανοίξουμε σιγά-σιγά με τις καθημερινές, με Champions League, Europa League, τα Conference League. Θα είμαστε ανοιχτοί και τα Σαββατοκύριακα, στο Άρης-Παναιτωλικός θα είμαστε ανοιχτοί. Κλειστεί θα είμαστε μόνο τις Δευτέρες και τις Παρασκευές. Μπορεί να έρχεται όποιος είναι εμβολιασμένος, γίνεται το σχετικό κοντρόλ σύμφωνα με τους νόμους που υπάρχουν. Είμαστε και σήμερα ανοιχτά, από τις τέσσερις και μετά θα μπορούμε να υποδεχτούμε τον κόσμο.

Για την πανδημία: Με πόνεσε πάρα πολύ, γιατί είχαμε μία πολύ καλή πορεία πέρυσι και δεν κατάφερα να την ζήσω.

Για το αν θα υπάρχει και φαγητό: Έχουμε αφήσει λίγο πίσω την κουζίνα μας, θα περιμένουμε 2-3 αγωνιστικές μέχρι να μπούμε σε μία πλήρη λειτουργία.

Για το χτύπημα στο Ρύσιο: Το χτύπημα αυτό είναι μεγάλο, έχουν καταστραφεί σχεδόν όλα τα γυμναστήρια, τα πάντα πρέπει να φτιαχτούν και πάλι από την αρχή. Η ομάδα η ίδια δεν θα μπορεί να κάνει την προετοιμασία όπως θα έπρεπε, θα αλλάξουν τα πράγματα. Αν ένα παιχνίδι στραβώσει θα πρέπει να στηρίξουμε. Ο Καρυπίδης κάνει πολλά πράγματα, έχει δείξει ότι είναι περισσότερο Άρης από κάποιους.

Για το αγωνιστικό κομμάτι: Η ομάδα έχει φέρει 11 βαθμούς, δεν έχει την καλύτερη διαιτησία, πολεμάτε από όλες τις πλευρές και συζητάμε ότι η ομάδα δεν είναι καλά, η ομάδα είναι μία νίκη πίσω από τις άλλες τέσσερις. Αν με κάτι δεν είμαστε ευχαριστημένοι είναι με το -6, το οποίο είναι άδικο. Eγώ βλέπω ότι ο Άρης μπορεί να σταθεί στα ίσα με όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος.

To Top