Λαζαρίδης: «Στήριξη στον Καρυπίδη! Είναι δύσκολο να είσαι πρόεδρος στον Άρη»

Ο ιδιοκτήτης των «Naos» και «Vamos», Γιώργος Λαζαρίδης έγινε πατέρας, έφερε άλλο ένα… αρειανάκι στον κόσμο και μίλησε για την στήριξη που θα πρέπει να έχει η φετινή ομάδα και ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7 FM:

Για τον γιο του που γεννήθηκε πρόσφατα: “Γεννήθηκε ένα ακόμη Αρειανάκι! Είναι το πρώτο παιδί, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και εγώ και η γυναίκα μου. Μπορεί να έφερε πολλά κακά η πανδημία στον κόσμο, αλλά εγώ νιώθω ότι όλα είναι καλά”.

Για αυτά που περνάει ο Άρης: “Εγώ θα γυρίσω και θα πω αυτό που ξέρω – επειδή δεν είμαι νομικός – ότι ο Άρης δεν έπεσε ποτέ αγωνιστικά στην Γ’ Εθνική. Πήγε λόγω χρεών, πέρασε έναν δρόμο με τρομερά εμπόδια που έμπαιναν στοχευμένα για να μην επανέλθει. Ο Καρυπίδης πληρώνει για πράγματα για τα οποία δεν ευθύνεται, είναι πολύ δύσκολο να είσαι πρόεδρος στον Άρη.

Για τα διαρκείας: “Τα διαρκείας είναι η καρδιά και η ψυχή της ομάδας. Δίνουν δύναμη στον πρόεδρο να στηρίξει το όραμα του λαού. Τώρα είναι η ευκαιρία να αποδείξουμε όλοι ότι η πανδημία είναι μπροστά μας, αλλά θα στηρίξουμε την ομάδα”.

Για το πότε περιμένουμε την επιστροφή του κόσμου: “Eύχομαι όσο πιο γρήγορα να ανοίξουμε, για να βρεθεί ο κόσμος στο γήπεδο για να ζήσουμε και πάλι την φυσικότητα, το να βγούμε και να περάσουμε μία όμορφη Κυριακή και ένα ωραίο Σάββατο βράδυ. Θέλουμε να μας ενημερώσουν και εμάς 1-2 εβδομάδες νωρίτερα για να προλάβουμε να είμαστε έτοιμοι”.

Για την πανδημία: “Στο διάστημα που ήμασταν ανοιχτοί ήμουν πάντα στα ματς, μπορούσα να το απολαύσω, απόκτησα τον γιο σε αυτήν την πανδημία, απλά έχασα κάποια χρήματα. Θα έχουμε μία δύσκολη χρονιά μπροστά μας, αλλά θα μπορούμε να το ξεπεράσουμε. Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσουμε, αλλά πόσες αντέχουμε να σηκωθούμε”.

Για τον Άρη φέτος: “Ο Άρης δυναμώνει και μεγαλώνει κάθε χρόνο. Ένας σημαντικός παράγοντας για το αν ο Άρης ανέβει σκαλοπάτι θα είναι η απόφαση του CAS. Αν ο πρόεδρος θα κάνει μεταγραφές, τότε θα ανέβουμε σκαλοπάτι. Σημαντική θα είναι και η βοήθεια του κόσμου. Για να ανέβει ο Άρης πιο ψηλά θα πρέπει να πάρουμε διαρκείας και εισιτήρια”.

Για το Euro: “Έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στην Γερμανία, θα ήθελα αφού δεν είναι στην διοργάνωση η Ελλάδα να το πάρει η Γερμανία. Αλλά πιστεύω ότι ο τελικός θα είναι ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ιταλία”.

To Top