Φασούλας: “Δεν ήταν κακές οι σχέσεις Γκάλη-Γιαννάκη”

Ο ανταγωνισμός πάντα υπάρχει εντός των πλαισίων του παιχνιδιού και αυτό ίσχυε και για τους Νίκο Γκάλη – Παναγιώτη Γιαννάκη, όπως υποστήριξε ο Παναγιώτης Φασούλας, χωρίς όμως οι σχέσεις των δύο σούπερ σταρ του Άρη να ήταν ποτέ προβληματικές.

Η «Αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ, μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία», που θα προβληθεί από την τηλεόραση του Alpha τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Αναλυτικά:

«Μπορεί ο Νίκος Γκάλης να μην ήθελε να πολυμιλάει στους δημοσιογράφους, αλλά έκανε πλάκα στα αποδυτήρια και δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο έδειχνε. Μπορεί να μην έμπαινε στο καφενείο και να τους χαιρετούσε όλους, αλλά ήταν φιλικός.  Είναι λογικό 2 μεγάλα «ΕΓΩ», όπως ο Γκάλης και ο Γιαννάκης να έχουν διαφορετικές απόψεις για το πώς πρέπει να παίξουν ένα παιχνίδι για να νικήσουν. Στον αθλητισμό και συναγωνίζεσαι και ανταγωνίζεσαι. Δεν γινόταν όμως και σκοτωμός. Και εγώ έχω τσακωθεί με συμπαίκτες. Δεν υπάρχουν πισώπλατα μαχαιρώματα στο μπάσκετ, υπάρχουν ενστάσεις, αλλά μέσα στο γήπεδο αγωνίζονται όλοι για να νικήσει η ομάδα».

Για τη συνύπαρξή του με τον Νίκο Γκάλη στον Παναθηναϊκό μίλησε και ο Κώστας Πολίτης.

«Νομίζω ότι έπεσαν μέσα άλλοι τομείς και άλλοι άνθρωποι που άλλαξαν την συμπεριφορά του Νίκου  Γκάλη και εκεί προέκυψε αυτή διάσταση και να σταματήσει το μπάσκετ και δεν ήταν η καλύτερη στιγμή για εμένα που είχα έναν αθλητή στα καλύτερα χρόνια της σταδιοδρομίας του να του σταματήσω το Μπάσκετ. Δεν είχα τέτοια πρόθεση».

To Top