Αδειοδότηση: Παρουσιάστηκαν 2 ΠΑΕ, εξετάστηκαν 4 φάκελοι, αρνητική εισήγηση για ΠΑΟ και ΠΑΣ, τι λένε για Άρη!

Αρνητική εισήγηση  έκανε ο επικεφαλής του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ Γιώργος Δημητρίου σχετικά με την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα.
Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες του SoccerPlus (σάιτ που εξειδικεύεται σε θέματα ΕΠΟ και Σούπερ λίγκας), το οποίο τονίζει μεταξύ άλλων:
“Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, η εξέταση του φακέλου κράτησε τρεις ώρες και είχε μεγάλη ένταση, παρουσία του πρόεδρου της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζου, και το αγκάθι φένεται να είναι η μη κατάθεση εγγυητικής επιστολής.Στην περίπτωση του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος εκπροσωπήθηκε απο τον προέδρο του Γιώργο Χριστοβασίλη υπήρξε και εκεί ένταση αφοί η εισήγηση του κ.Δημητριου ήταν αρνητική για λόγους που αφορούν τα οικονομικά στοιχειά της ΠΑΕ.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟ και ο ΠΑΣ δεν πάρουν άδεια θα κάνουν έφεση και αν η έφεση του απορριφθεί στον δεύτερο βαθμό τότε αποκλείονται από την Ευρώπη και δεν θα μπορούν να κάνουν απεριόριστες μεταγραφές την επόμενη σεζόν”.

Σε άλλο ρεπορτάζ, το sport-fm.gr σημειώνει:

“Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι στις αποφάσεις που αναμένεται να ανακοινωθούν πιθανότατα έως την Παρασκευή, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα αδειοδοτηθούν και θα τους επιβληθεί η ποινή του περιορισμού των μεταγραφών.

Ακολούθως θα υποβάλλουν έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης και θα περιμένουν την επανεξέταση των φακέλων τους μέχρι το τέλος του μήνα. Αν και σε δεύτερο βαθμό δεν τα καταφέρουν, τότε κατά πάσα πιθανότητα, η Ξάνθη θα κερδίσει μια θέση στην Ευρώπη (αφού δεν θα μπορεί να αγωνιστεί σε αυτή ούτε ο ΠΑΣ, ούτε ο Παναθηναϊκός).

Άδεια σε πρώτο βαθμό τουλάχιστον, δεν θα εξασφαλίσει ούτε ο Άρης, που διαρροές από την ΕΠΟ κάνουν ουσιαστικά λόγο για κατάθεση… κενού φακέλου! Οι άνθρωπο του Άρη δεν έδωσαν καν το παρών στην Επιτροπή Αδειοδότησης, καθώς βρίσκονται σε διαδικασία υπαγωγής στο άρθρο 99, συνεπώς η άδεια γι’ αυτούς δεν έχει στην παρούσα φάση καμία σημασία (σ.σ επιβεβαιώνοντας τα όσα ανέφερε από το πρωί το PRESSARIS σχετικά με το θέμα της αδειότησης). Ενδεχομένως να επανέλθουν με στοιχεία στο δεύτερο βαθμό και να προσπαθήσουν εκεί να εξασφαλίσουν την άδεια.

Η Επιτροπή Αδειοδότησης εξέτασε την Τρίτη και τους φακέλους του ΟΦΗ και του Αστέρα Τρίπολης. Οι υπόλοιποι θα εξεταστούν την Τετάρτη 22/5”.

 

 

To Top