«Δε θα σταματήσει αν δεν παίξει στη Serie A με την Πάρμα ο Μπουφόν»

Σε είδηση – αποκάλυψη προχώρησε η σύζυγος του Τζιανλουίτζι Μπουφόν όσον αφορά το μέλλον του. Ο Ιταλός τερματοφύλακας διανύει το 44ο έτος της ηλικίας του και φαίνεται πως δεν τα σταματήσει το ποδόσφαιρο αν δεν αγωνιστεί στη Serie A με την Πάρμα.

Όπως τόνισε η γυναίκα του, Ιλάρια Ντ’ Αμίκο: «Ο στόχος του είναι να παίξει ξανά στην πρώτη κατηγορία με την Πάρμα. Και όσο δεν το καταφέρνει αυτό, τότε θα τον βλέπουμε στο γήπεδο. Οι εξετάσεις του και τα αποτελέσματά τους είναι εξαιρετικά, είναι απίθανος ακόμα. Αν του πω να σταματήσει, τότε θα κάνω καλό στον αθλητή. Βλέπω ότι έχει πάθος και μου αρέσει αυτό, πριν έχει εκείνον τον τραυματισμό είχε κάνει μία από τις καλύτερες σεζόν στην μεγάλη καριέρα του. Είναι χαρά για εμένα να τον βλέπω ικανοποιημένο και να συνεχίζει να βρίσκεται στο γήπεδο. Ο κόσμος τον αγαπά άπειρα και εκείνος το ανταποδίδει. Είναι κάποιος που… λερώνει τα χέρια του, το έκανε πάντα για την ομάδα του…».

Η Πάρμα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει εισιτήριο ανόδου για την πρώτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, τερματίζοντας στην 12η θέση της Serie B.

To Top