ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διαμαντόπουλος για Ναζλίδη: “Αγαπάει τον Άρη, θα δουλεύει μέρα-νύχτα για να πετύχει”

O Δημήτρης Διαμαντόπουλος μίλησε για τον φετινό Άρη, την δική του νέα ομάδα αλλά και τον επιστήθιο φίλο του Θωμά Ναζλίδη που ανακοινώθηκε ως τιμ μάνατζερ από τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Αρχικά για την ομάδα των Χανίων στην οποία βρίσκεται:

H ομάδα έχει υψηλούς στόχους για φέτος και θέλω να την βοηθήσω. Θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω και ελπίζω να την βοηθήσω.

Για τον Ναζλίδη που ανακοινώθηκε ως team manager του Άρη:

Ο Θωμάς είναι ένα παιδί που αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα. Νομίζω ότι είναι σε μία φάση της ζωής του που μπορεί να βοηθήσει τον Άρη από άλλο πόστο. Οι ιδέες του, οι αντιλήψεις του στο ποδόσφαιρο θα είναι πάρα πολύ χρήσιμες. Είναι επικοινωνιακός με τους συμπαίκτες και την διοίκηση, η αγάπη του για την ομάδα είναι τόσο μεγάλη που είμαι σίγουρο ότι θα πετύχει. Πολλές φορές η σχέση με έναν τέτοιον άνθρωπο μπορεί να λειτουργεί και ως “πυροσβέστης” στα αποδυτήρια.

Για το ότι ο Ναζλίδης έχει δηλώσει ότι είναι Αρειανός:

Δεν το έχει κρύψει ποτέ. Αυτή του η αγάπη των έκανε να πάρει κάποιες λάθος αποφάσεις όταν ήταν στην ομάδα σαν παίκτης. Θέλει να πετύχει και πιστεύω ότι θα δουλεύει νύχτα μέρα για να τα καταφέρει.

Για το ότι ξέρει πολλούς από αυτούς τους ποδοσφαιριστές:

Νομίζω ότι αυτό θα λειτουργήσει θετικά. Θα έχουμε ακόμη καλύτερη επαφή. Αυτά όλα θα λειτουργήσουν πολύ θετικά. Θεωρώ ότι θα πάνε όλα καλά. Του εύχομαι κάθε επιτυχία, νομίζω ότι το θέλει. Οι Έλληνες θα βοηθήσουν τον Θωμά και θα πάνε όλα όπως πρέπει.

Για τον Δημήτρη Μάνο:

Μου αρέσει που ένας παίκτης Έλληνας που ξέρει την πραγματικότητα ήταν στην ομάδα μας. Τον ήξερα μικρό από την Βέροια, τότε ανέβαινε στην δεύτερη ομάδα πριν 10 χρόνια. Ήταν ένα παιδί δυνατό, που είχε στοιχεία, αλλά δεν περιμέναμε αυτήν την εξέλιξη.

Βλέπω τα φιλικά. Είναι πολύ δύσκολο από τον ΟΦΗ και τα Γιάννενα να παίξεις στον Άρη, υπάρχει πίεση. Αλλά θεωρώ ότι θα τα καταφέρει και το θέλω μέσα από την ψυχή μου.

Τέλος ανέφερε:

Ευχόμαστε ο Άρης να κάνει μία καλή χρονιά και φέτος να πάρουμε το κύπελλο που τόσο θέλουμε.

To Top