Βόλος: Επίσημα νέος προπονητής ο Άνχελ Λόπεθ

Την τεχνική ηγεσία του Βόλου, ανέλαβε κι επίσημα ο Άνχελ Λόπεθ, όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (03/09) από την διοίκηση των θεσσαλών και δεν αποκλείεται να είναι το Σάββατο στο Κλεάνθης Βικελίδης για το φιλικό με τον Άρη.

Ο 37χρονος Ισπανός προπονητής, Άνχελ Λόπεθ είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο του Βόλου, με την θεσσαλική ΠΑΕ να ανακοινώνει την πρόσληψη του, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Ο 37χρονος Ισπανός Άνχελ Λόπεθ θα ταξίδευε για την Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τα τυπικά της συμφωνίας του με τον Βόλο, αντικαθιστώντας τον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος έλυσε πριν από μερικές μέρες κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Βόλο

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την πρόσληψη του Ισπανού προπονητή Ανχελ Λόπεθ, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ανχελ Λόπεθ είναι μόλις 37 χρόνων και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει διατελέσει πρώτος προπονητής στην ισπανική Ουέλβα, την Εθνική Ισημερινής Γουινέας και την Ντέλφιν από το Εκουαδόρ, ενώ έχει υπάρξει βοηθός προπονητή σε Χετάφε (Ισπανία), Γκουανγκζού (Κίνα), Αλ Σαμπάμπ (Κατάρ)».

To Top