ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διεξοδική συζήτηση Καρυπίδη-Χαριστέα για το πλάνο των αποδεσμεύσεων και των μεταγραφών

Θοδωρής Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας συζήτησαν λεπτομερώς για θέματα του Άρη, δίνοντας βαρύτητα στις αποδεσμεύσεις συγκεκριμένων παικτών και φυσικά στην ενίσχυση της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Οι δύο άνδρες του ποδοσφαιρικού Άρη συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και μίλησαν για όλα τα θέματα της ομάδας, ξεκινώντας με την μέχρι τώρα πορεία, τα αποτελέσματα και πως μπορούν όλα αυτά να βελτιωθούν.

Καρυπίδης και Χαριστέας στάθηκαν σε μεγάλο κομμάτι στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ο οποίος θα γίνει αφού πρώτα ξεκαθαριστεί ποιοι παίκτες θα αποδεσμευθούν από το ρόστερ του Άρη, με τον Μίχαελ Ένινγκ να κάνει τις σχετικές εισηγήσεις του και είναι εκείνος που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις.

Όλα θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των παικτών που δεν υπολογίζονται και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον Άρη και έπειτα οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» θα προχωρήσουν στο πόσοι και ποιοι παίκτες θα αποκτηθούν σε συγκεκριμένες θέσεις.

Το πλάνο για την ενίσχυση του Άρη έχει ήδη προχωρήσει, όμως θα εξελιχθεί στην πορεία και ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν ή θα προκύψουν.

To Top