ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ευχαριστώ» του ΑΣ Άρης στον κόσμο και ενημέρωση για την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ

Με ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης ευχαρίστησε τον κόσμο του συλλόγου για την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ και ενημέρωσε για πως μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει τη βοήθειά του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναφέρεται σχετικά: «Ο Α.Σ. θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους του ΑΡΗ για τη συγκινητική ανταπόκρισή τους στην προσπάθεια για την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ.

Οι φίλοι του συλλόγου ανταποκρίθηκαν μαζικά στις πρωτοβουλίες του Ερασιτέχνη, οι οποίες αφορούσαν στην ενίσχυση μέσω λογαριασμού στη viva, διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας και πώλησης κουπονιών. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στις δράσεις μας, σ’ αυτήν τη δύσκολη στιγμή που περνά η ΚΑΕ.

Για ακόμα μία φορά φάνηκε πως όταν ένα κομμάτι της «σάρκας» του συλλόγου έχει ανάγκη, ο κόσμος του ΑΡΗ είναι εκεί για συμβάλει μαζικά στη γιατρειά του. Ακόμα και το παραπάνω «ευχαριστώ» δεν είναι αρκετό για τη συνδρομή του…

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ είχε ανακοινώσει ότι οι εν λόγω δράσεις θα κρατήσουν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, ώστε να δοθούν λύσεις σε θέματα που έχρηζαν άμεσης επίλυσης, όπως η εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας της ΚΑΕ. Από σήμερα Δευτέρα (2/12) δεν είναι πλέον σε ισχύ ο λογαριασμός της viva και σταματά η διάθεση των κουπονιών.

Αντίθετα, οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να συνεχίσουν να αγοράσουν τα εισιτήρια διαρκείας που έχει προμηθευτεί ο Α.Σ. από την ΚΑΕ, εν όψει και του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής (8/12) με τον Πανιώνιο. Σ’ αυτό το σημείο, θέλουμε να ενημερώσουμε τους νικητές των κληρώσεων ότι μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία του Α.Σ. για να πάρουν τα διαρκείας τους μέχρι την Πέμπτη 5/12 (09:30 – 15:30).

Επειδή ο κόσμος του ΑΡΗ έδωσε χρήματα από το υστέρημά του και δικαιούται να γνωρίζει πού πήγε το κάθε ευρώ, ενημερώνουμε ότι από τις προαναφερθείσες δράσεις, μέχρι σήμερα συγκεντρώθηκε συνολικά το ποσό των 24.080,000 ευρώ. Τα χρήματα κατατέθηκαν στην Εφορία, σε Ασφαλιστικούς Οργανισμούς, αλλά και σε άμεσες υποχρεώσεις της ΚΑΕ (ενοίκια). Το «μέχρι σήμερα» αναφέρεται διότι, όπως επισημάνθηκε παραπάνω, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ συνεχίζει να περνά δύσκολες στιγμές και ο κόσμος πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση. Αυτό φυσικά ισχύει και για τον Α.Σ., ο οποίος, ως θεματοφύλακας του συλλόγου, θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να διαφυλάξει την ακεραιότητα του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ».

To Top