ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλό χρέος! Ο κόσμος γίνεται ξανά ο 12ος παίκτης στο Χαριλάου και δίνει… ανάσα στην ΚΑΕ Άρης!

Ο κόσμος του Άρη ετοιμάζεται να γεμίσει για ακόμα μία φορά το «Κλεάνθης Βικελίδης», αυτή τη φορά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενισχύοντας παράλληλα και το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου που βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Όπως έχει γίνει γνωστό εξάλλου το 1/3 των εσόδων από τα εισιτήρια που θα κοπούν στις θύρες 1 και 3 θα δοθούν ως οικονομική ενίσχυση στην ΚΑΕ Άρης από την ΠΑΕ, για να ξεπεραστούν στον βαθμό που γίνεται τα προβλήματα που υπάρχουν. Παράλληλα, θα υπάρχουν και κουπόνια στήριξης από τον Ερασιτέχνη, έξω από κάθε θύρα του γηπέδου!

Εκτός από αυτόν τον σκοπό, ο κόσμος του Άρη θα σταθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα, για να τη βοηθήσει να επιστρέψει στις νίκες, παραμένοντας κοντά στην πρώτη 5άδα του βαθμολογικού πίνακα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

15 ευρώ στις Θύρες 1, 3, 4, 5

20 ευρώ στη Θύρα 2

25 ευρώ στη Θύρα 9

30 ευρώ στη Θύρα 7

50 ευρώ στα VIP

75 ευρώ στα VVIP

* Στις Θύρες 4 και 5 τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν, συνοδευόμενα από τον γονέα τους. Κάτι που ισχύει και για τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας ανεξαρτήτου θύρας, οι οποίοι θα συνοδεύουν τα παιδιά τους MONO στις συγκεκριμένες Θύρες (4 και 5).

Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας, του ΑΜΚΑ και της Κάρτας Φιλάθλου.

Από τις 10:00 τα εισιτήρια στα εκδοτήρια του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

To Top