Επαναφέρει “Δέλη”! Τα σενάρια για την αρχική ενδεκάδα…

Ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε για αλλαγές κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όμως, φρόντισε αυτή τη φορά -σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς- να μην φανερώσει απόλυτα τις σκέψεις του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γερμανός προπονητής, είναι αποφασισμένος να αλλάξει κάποια πράγματα μεσοεπιθετικά κυρίως, καθώς αμυντικά δεν έχει τις εναλλακτικές επιλογές που θα ήθελε για να προχωρήσει σε rotation, αν και ο τραυματισμός του Φραν Βέλεθ, τον υποχρεώνει να διαφοροποιήσει το κέντρο της άμυνάς του.

Επανέρχεται στο αρχικό σχήμα ο Γιώργος Δεληζήσης, που θα αντικαταστήσει τον Ισπανό στόπερ και θα αγωνιστεί στο πλευρό του Λίντσεϊ Ροζ. Ο αρχηγός του Άρη θα παίξει για πρώτη φορά, μετά τον ματς με τον Παναθηναϊκό (3η αγωνιστική), όπου είχε χρησιμοποιηθεί για ένα δεκάλεπτο, στο τέλος του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, στο τέρμα θα είναι ο Φαμπιάν Έμαν, με τους Ντάνιελ Σούντγκρεν και Μιχάι Κόρχουτ στα άκρα. Στην μεσαία γραμμή, παραμένει σταθερό το δίδυμο, Λούκας Σάσα-Χαβιέ Ματίγια, ενώ αρκετά είναι τα σενάρια για την γραμμή κρούσης του Άρη.

Ο μόνος που μπορεί να νιώθει σίγουρος για την παρουσία του στο αρχικό σχήμα, είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Υπάρχει η σκέψη να μείνουν εκτός αρχικής ενδεκάδας οι Νικολά Ντιγκινί και Μπρούνο Γκάμα για να αγωνιστούν κάποιοι εκ των Τόνσο, Μαντσίνι η Λάρσον, ενώ δεν αποκλείεται να μείνει εκτός ακόμα και ο Μράουν Ιντέγε και να είναι αυτός η μοναδική αλλαγή, με τον Ντιγκινί να πηγαίνει στη θέση του, για να τον ξεκουράσει και αποσυμπιέσει από την πίεση του τελευταίου διαστήματος.

Το ενδεχόμενο να παραμείνει η επιθετική τετράδα ως έχει τους τελευταίους αγώνες, δηλαδή, Γκάμα-Ντιγκινί-Φέτφα-Ιντέγε “παίζει” επίσης με τις ίδιες πιθανότητες…

To Top