ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σημείο “κλειδί” το πρώτο ημίχρονο στα εντός έδρας για τον Άρη!

Το πρώτο ημίχρονο σε κάθε εντός έδρας ματς του Άρη φέτος στην Super League 1 είναι ιδιαίτερο, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” συνηθίζουν να μπαίνουν πολύ δυνατά! Κάποιες φορές έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη, κάποιες άλλες απλά τις “γκρέμισαν” στην πορεία του…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Άρης έχει πετύχει επτά γκολ στην έδρα του μόνο στο πρώτο ημίχρονο, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία, αφού ακολουθούν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος με έξι γκολ. Στο μόνο που δεν το κατάφεραν ήταν με τον ΟΦΗ, που ισοφάρισαν στο β΄μέρος.

Σε κάποια παιχνίδια υπερασπίστηκαν τα γκολ του πρώτου ημιχρόνου, όπως με Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό, σε κάποια άλλα φρόντισα να… γκρεμίσουν μέσα σε λίγα λεπτά όσα έχτισαν πριν καν την ανάπαυλα, όπως με Λάρισα και Ολυμπιακό.

Αυτό που θέλει σήμερα ο Μίχαελ Ένινγκ από τους ποδοσφαιριστές του είναι να μπουν και πάλι φουριόζοι στο γήπεδο, να σκοράρουν πρώτοι, αλλά να δείξουν το καθαρό μυαλό που έδειξαν στα ματς με Ξάνθη και Παναιτωλικό, ώστε να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνά τους, για να φτάσουν πιο εύκολα στο “τρίποντο”.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει σκοράρει σε όλα τα ματς μετά την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, ενώ την ίδια επίδοση έχει και ο Άρης που έμεινε “άσφαιρος” μόνο στον Βόλο.

To Top