Δυνατά για Μπλατ ο Ολυμπιακός

Ο Ντέιβιντ Μπλατ παραμένει μαζί με τον Έτορε Μεσίνα στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Ολυμπιακού, που είναι αποφασισμένοι για την υπέρβαση.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Η αποχώρηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι δεδομένη, πρόκειται για μια απόφαση που έχει παρθεί από τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και δεν αλλάζει. Την ίδια στιγμή, τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι εξίσου αποφασισμένοι να καλύψουν τη θέση του head coach με την καλύτερη δυνατή επιλογή, γι’ αυτό και βρίσκονται εδώ και μέρες σε διαρκή επαφή με τους προπονητές που τους ενδιαφέρουν.

Αυτή τη στιγμή, δύο επιλογές ξεχωρίζουν, ο Ντέιβιντ Μπλατ κι ο Έτορε Μεσίνα, με την περίπτωση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να ακολουθεί αλλά σε δεύτερη πλέον μοίρα.

Όπως αναφέρει το sport24.gr “ιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος γνωρίζουν τις απαιτήσεις του Ντέιβιντ Μπλατ που έφυγε από την Νταρουσάφακα αφού πρώτα την οδήγησε στην κατάκτηση του EuroCup και την επιστροφή στη EuroLeague. Επιθυμία για συνεργασία υπάρχει ανάμεσα στους τρεις άνδρες, υπάρχει όμως και μια απόσταση στο οικονομικό που δεν δείχνει αγεφύρωτη ή ικανή να “χαλάσει” την υπόθεση, αλλά δεν δείχνει τούτη την ώρα και μικρή. Ολυμπιακός και Μπλατ προσπαθούν να βρεθούν στο ίδιο μήκος κύματος, με τον Έτορε Μεσίνα (εργάζεται ως assistant coach στους San Antonio Spurs, στο πλευρό του Gregg Popovich) να έχει κάνει επίσης γνωστές τις απαιτήσεις του και να περιμένει ως δεύτερος μεγάλος στόχος”.

To Top