«Ασπίδα» Μαραντόνα σε Μέσι, βολές κατά Σαμπάολι και ομοσπονδίας

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα στήριξε τον Μέσι, κατέκρινε τον Σαμπάολι και… «έκραξε» την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής. 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Πλήρη στήριξη στον Λιονέλ Μέσι παρείχε ο Ντιέγκο Μαραντόνα τονίζοντας πως δεν έχει τη συμπαράσταση που θα έπρεπε όχι μόνο από τους συμπαίκτες του, αλλά και τεχνικά.

«Έχω μεγάλη οργή μέσα μου, γιατί όποιος φορά αυτή τη φανέλα δεν μπορεί να διασύρεται από μια ομάδα που δεν είναι η Γερμανία, η Βραζιλία, η Ολλανδία ή η Ισπανία. Όλα όσα συμβαίνουν έχουν βασική υπεύθυνη την ομοσπονδία, που διοικείται από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο», τόνισε ο θρύλος του ποδοσφαίρου.

«Ο Μέσι δεν μπορεί να πάρει μόνος του το Μουντιάλ. Παίζει όπως μπορεί, αλλά δεν έχει τη βοήθεια που πρέπει και δεν μπορεί να λύσει μόνος του όλα τα προβλήματα της ομάδας. Όταν η ομάδα δεν μπορεί να του περάσει σωστά την μπάλα, τι να κάνει; Ας τον αφήσουν ήσυχο, δεν είναι δική του ευθύνη. Η ομάδα αυτή δεν ξέρει τι ποδόσφαιρο πάει να παίξει, από την άμυνα μέχρι την επίθεση. Ο Καμπαγέρο μπορεί να έκανε ένα μεγάλο λάθος, αλλά η ευθύνη ανήκει στον προπονητή. Δυστυχώς αυτή η εθνική δεν έχει την ηγεσία που αξίζει, από την ομοσπονδία μέχρι τον τελευταίο βοηθό του Σαμπάολι. Ελπίζω να κερδίσουμε τη Νιγηρία και να προκριθούμε. Πρέπει όμως να ξέρουμε πως το πρόβλημα δεν είναι η Νιγηρία, αλλά η δική μας ομάδα», πρόσθεσε.

To Top