Δυσαρέσκεια παικτών με Ρόκα – Πογιάτος και διχασμός στα αποδυτήρια

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει η νέα σεζόν για τον Παναθηναϊκό, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά και πριν το ματς με τον Άρη.

Όπως αναφέρει το olaprasina.gr:

“Εκτός από την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, αρνητικό φαίνεται πως είναι το κλίμα και στα αποδυτήρια των «πράσινων», εκεί απ’ όπου πηγάζει η ανεπαρκής απόδοση των παικτών στους αγώνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κώστα Μανωλιουδάκη στην «ΕΦΣΥΝ», δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που θεωρούν ότι έχουν παραγκωνιστεί από τον Ντάνι Πογιάτος, ώστε να παίζουν περισσότερο οι μεταγραφικές προσθήκες του Τσάβι Ρόκα. Μάλιστα, σημειώνεται ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει κατορθώσει να εμπνεύσει ούτε τα… βαριά «χαρτιά» του ρόστερ, όπως οι Φεντερίκο Μακέντα, Μπαρτ Σένκεφελντ, Δημήτρης Κουρμπέλης και Γιάννης Μπουζούκης.

Όπως γίνεται κατανοητό, η κατάσταση δεν είναι πλέον εύκολη για τον Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος θα πρέπει να καταβάλλει πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε να επαναφέρει τις ισορροπίες στα «πράσινα» αποδυτήρια. Ισορροπίες, που στην παρούσα φάση δείχνουν να είναι ιδιαιτέρως διαταραγμένες”.

To Top