ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δωρεά ύψους 1,8 εκατ. δολαρίων της “Amani Swiss” στον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό

Δωρεά ύψους 1,8 εκατ. δολαρίων της “Amani Swiss” στον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης

“H δοκιμασία του Ουκρανικού λαού δεν έχει τέλος, καθώς οι μήνες περνούν, οι επιθέσεις σε βάρος της χώρας συνεχίζονται και οι ελλείψεις ειδών σε κρίσιμους τομείς, όπως αυτός της Υγείας, πληθαίνουν.

Με βαθιά ενσυναίσθηση, η «Amani Swiss», σε συνεργασία με την «Coherus Biosciences» και την «Direct Relief», αποφάσισαν να συνδράμουν έμπρακτα και να αποστείλουν ανθρωπιστική βοήθεια προς την Ουκρανία ύψους 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων και πιο συγκεκριμένα εξειδικευμένα φάρμακα για καρκινοπαθείς σε χημειοθεραπεία και πάσχοντες από οξύ σύνδρομο ακτινοβολίας.

Με την δωρεά αυτή θέλουμε να καταδείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στον φίλο Ουκρανικό λαό σε στιγμές που έχει ανάγκη τη βοήθεια όλων μας.

Η επίσημη ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή αύριο Πέμπτη 10 Αυγούστου και ώρα 17.00 στο ξενοδοχείο Porto Palace παρουσία της Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της Amani Swiss, Ειρήνης Καρυπίδη, του Πρέσβη της Ουκρανίας στην Ελλάδα, Shoutenko Sergii και του Γενικού Προξένου της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη, Sabluk Vadim.Dv”.

To Top