ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τερζής: “Στο γήπεδο μας με τον κόσμο μας δεν φοβόμαστε τίποτα” (video)

Ο προπονητής του Άρη Τόλης Τερζής αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου.

Όπως είπε ο “κιτρινόμαυρος” τεχνικός: «Εμείς το έχουμε ζήσει δύο φορές με τον Τόσκο και τον Άλκη. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Μιχάλη και της ΑΕΚ. Ας ευχηθούμε να είναι ο τελευταίος ο Μιχάλης και να μην έχουμε άλλα θύματα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα τονίζοντας: «Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος με την Ντιναμό, είναι μία ποιοτική ομάδα, με διακρίσεις στην Ευρώπη αλλά και στην χώρα της. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Ο Άρης δεν φοβάται κανέναν, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ξέρουμε την βοήθεια που δίνει ο κόσμος μας.

Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας, να μην κάνουμε λάθη και να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. περιμένουμε πως κια πως αυτά τα παιχνίδια, θέλουμε να δείξουμε ποιος είναι ο Αρης, να ακουστεί και πάλι το όνομα της ομάδας μας στην Ευρώπη”.

Όπως υπογράμμισε: «Η Ντιναμό είναι πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Παίζουμε στο γήπεδο μας, ξέρουμε πως θα έχουμε 20.000 στο πλευρό μας, θέλουμε να κερδίσουμε, γι’ αυτό προετοιμαστήκαμε».

Για την έλλειψη στόπερ και την αποχώρηση Εμπακατά είπε: «Όσον αφορά για τον Εμπακατά η διοίκηση έκανε προσπάθεια για να τον κρατήσει για τα παιχνίδια, αλλά ο ποδοσφαιριστής είχε πάρει την απόφαση του, ήταν ανένδοτος. Αν το μυαλό ενός παίκτη έχει φύγει από την ομάδα, καλύτερα να αποχωρήσει».

Και συμπλήρωσε: «Ο Μπράμπετς είναι ένα σημαντικό πρόβλημα, ο Οντουμπάτζιο έκανε αυτό που του ζητήσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια» ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Μοντόγια είπε: «Ο Μοντόγια έχει κάνει προετοιμασία με την Μπέτις, τα εργομετρικά του είναι τέλεια, είναι σε εξαιρετική κατάσταση».

Επίσης πρόσθεσε: «Αυτό που θέλω είναι να υπάρχει συγκέντρωση στο πλάνο που ετοιμάσαμε. Αν το καταφέρουμε στον απόλυτο βαθμό, θα ήμαστε εμείς οι νικητές».

To Top