«Είμαι γατάκι μπροστά στον Βαρουφάκη» λέει ο Άδωνις

Ο Βαρουφάκης με τρώει, δήλωσε στα Καρντάσιανς, ο Άδωνις Γεωργιάδης, συγκρίνοντας ποιος έχει κάνει περισσότερες εμφανίσεις στα ΜΜΕ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για τον υπουργό Οικονομικών είπε «είναι συμπαθέστατος. Με έχει ξεπεράσει και στην τηλεόραση. Εγώ είμαι… γατάκι μπροστά του». Πρόσθεσε μάλιστα «εχει μεγάλη πλάκα. Οι Συριζαίοι, όταν ήμουν Υπουργός Υγείας με κορόιδευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ επειδή έβγαινα συνέχεια στα κανάλια. Και εν πολλοίς είχαν δίκιο. Και τους έκατσε ο Βαρουφάκης που είναι ταυτόχρονα σε τρία ραδιόφωνα, σε δυο τηλεοράσεις και τσακώνεται και στο twitter με κάνα δυο δημοσιογράφους. Ο άνθρωπος είναι φαινόμενο».

Φυσικά δεν έλλειψαν και τα καρφιά: «Όταν πας στην Ευρώπη να πάρεις λεφτά, δεν τσακώνεσαι με όποιον βλέπεις μπροστά σου, κάνεις και λίγη διπλωματία», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. « Ο άνθρωπος αυτός έχει τσακωθεί με όλους τους συναδέλφους του υπουργούς. Δεν είναι τακτική του. Άμα ήταν τακτική θα έπρεπε να έχει κερδίσει και λεφτά. Λεφτά δεν έχει φέρει. Είναι πολύ καλός επικοινωνιακά, είναι χαρισματικός άνθρωπος, δεν υπάρχει αμφιβολία. Επίσης πρέπει να πω ότι κατά βάση θεωρώ ότι είναι πιο κοντά σε εμάς, υπό την έννοια ότι είναι ταγμένος υπέρ του ευρώ, ενώ μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και άλλοι που είναι υπέρ της δραχμής. Οπότε υπό αυτή την έννοια, καλύτερα που είναι αυτός σε αυτή τη θέση. Αλλά νομίζω ότι το έχει χάσει».

Πηγή: huffingtonpost.gr

To Top