ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εγκώμια Κατεργιαννάκη για τον Κουέστα και η… απειλή του ρεκόρ

Ο Φάνης Κατεργιαννάκης, πρώην διεθνής τερματοφύλακας του Άρη, μίλησε για τον φετινό Άρη, το ρεκόρ του, που “απειλείται” και έδωσε τα εύσημα στον Κουέστα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όλα όσα είπε στο yellownews.gr:

Ήσασταν ο τελευταίος που είχε παίξει σε όλους τους αγώνες με την φανέλα του Άρη σε μια σεζόν και τώρα “απειλείται” το ρεκόρ σας από τον Κουέστα και τον Γκαρσία.

Δεν το γνώριζα αυτό να σας πω την αλήθεια αλλά είναι πολύ ευχάριστο. Ειδικά από τον Κουέστα. Μ’αρέσει πάρα πολύ σαν τερματοφύλακας. Μακάρι να το ξεπεράσουν, να είναι υγιή και τα δυο παιδιά και να το ξεπεράσουν.

Ήσασταν ένας διεθνής τερματοφύλακας ποια είναι η άποψη σας για τον Κουέστα;

Είναι ένας ολοκληρωμένος τερματοφύλακας. Γεμάτος εμπειρίες, σταθερός και εμπνέει εμπιστοσύνη και αυτό φαίνεται, βοηθάει στη πορεία του Άρη. Αν ήταν Έλληνας θα διεκδικούσε θέση και στην Εθνική.

Για τον Αναγνωστόπουλο

Για το παιδί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, τον έχω δει κιόλας. Χρειάζεται παιχνίδια για να αναδειχθεί.

Η ομάδα μετά από κάποια δύσκολα χρόνια επιστρέφει στην Ευρώπη, πως αισθάνεστε;

Πολύ ευχάριστο αυτό. Ο κόσμος είναι διψασμένος μετά από όλα αυτά τα χρόνια που πέρασε, τα δύσκολα, να δει την ομάδα στην Ευρώπη. Βέβαια, χρειάζεται υπομονή. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμη. Έμεινε το ματς της Κυριακής και εύχομαι να είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, όχι μόνο νίκη. Να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται για να ανεβεί στην 4η θέση.

Ποιοι θα πρέπει να είναι οι στόχοι του για την επόμενη σεζόν;

Σίγουρα οι απαιτήσεις άμα βγει Ευρώπη φέτος ανεβαίνουν. Το θέμα είναι να υπάρχει κάποια διάρκεια.

Να βγει Ευρώπη πρώτος στόχος φέτος και του χρόνου και μετά να ανέβουν οι απαιτήσεις ακόμα περισσότερο.

Εσάς ποτέ θα σας δούμε στο γήπεδο;

Γενικά δεν πολύ πηγαίνω στο γήπεδο, παρακολουθώ τα αναπτυξιακά αλλά θα έρθω σίγουρα. Έχω φίλους πολλούς και θα ξανά θυμηθούμε τα παλιά.

Παρακολουθείτε τον Άρη;

Εννοείται τον παρακολουθώ. Ειδικά φέτος που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είχε βέβαια μια «κοιλιά» που την ξεπέρασε και όλα πάνε και θα πάνε καλά.

To Top