ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τα αμυντικά και επιθετικά ρεκόρ που έκανε Άρης απέναντι στην Κύμη

Σημαντικά ρεκόρ σημείωσε ο Άρης με το ευρύ 95-60 επί της Κύμης χθες στο Παλέ. Πιο αξιοσημείωτο όλων το ότι υποχρέωσε την ομάδα της Εύβοιας στη χειρότερη επιθετική επίδοση σε ένα δεκάλεπτο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ: «Ο Άρης απλοποίησε το παιχνίδι με την Κύμη από την πρώτη περίοδο, όταν και την κράτησε στους δύο πόντους, στην κορυφαία επίδοση της φετινής Basket League -τέσσερις είχε ο Πανιώνιος στην τρίτη περίοδο του εντός έδρας παιχνιδιού του με τον Ολυμπιακό- και στους 18 στο πρώτο ημίχρονο ισοφαρίζοντας το ρεκόρ περιόδου -σε αυτήν την επίδοση κράτησε και τον Πανιώνιο, στο δεύτερο μέρος του αγώνα της Θεσσαλονίκης.

Το παθητικό των δύο πόντων της πρώτης περιόδου, αποτελεί ρεκόρ τριετίας για την Betshop Basket League μετά το “0” που… έγραψε η Κηφισιά στις 21 Μαρτίου 2016, στην τρίτη περίοδο του παιχνιδιού της με τον Ολυμπιακό.

Με αυτόν τον τρόπο ο Άρης άνοιξε τον δρόμο για την ευρύτερη νίκη του στη σεζόν και μάλιστα αυτό το +35 (95-60) αποτελεί ρεκόρ διετίας, αφού στο περσινό Πρωτάθλημα δεν σημείωσε νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των 19 (Άρης-Τρίκαλα BC Aries 82-63 και Τρίκαλα BC Aries – Άρης 64-83).

Οι 95 πόντοι στην επίθεση συνιστούν επίσης ρεκόρ διετίας αφού είχε φέτος δεν είχε ξεπεράσει τους 84 -με το Λαύριο Aegean Cargo στο “Nick Galis Hall”- ενώ πέρσι κορυφαία επίδοση του ήταν οι 87 πόντοι στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Η προηγούμενη μεγαλύτερη επιθετική επίδοση των “κιτρινόμαυρων” από τη χθεσινή των 95 πόντων, ήταν εκείνη των 100 που σημείωσε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο της προπέρσινης σεζόν, στις 25 Φεβρουαρίου 2017 (Γιάνκοβιτς 21, Κάμινγκς 18 – Σταρκς 21, Γκότσερ 15)».

To Top