ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το Άρης-Ατρόμητος με την… ματιά της Σούπερ Λιγκ

Η ανάλυση της Σούπερ Λιγκ για το σημερινό Άρης-Ατρόμητος στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά:

“Με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Ατρόμητο, αφού και το βαθμολογικό του ενδιαφέρον έχει, αλλά και το γόητρο για δύο ομάδες με τόσο καλή πορεία είναι σημαντικό. Ο Ατρόμητος είναι τέταρτος και τρεις βαθμούς μπροστά από τον Άρη, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει τη νίκη για να ελπίζει να του πάρει τη θέση.

Στον πρώτο γύρο έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που ήταν 2-0 μέχρι το 89′, με τον Άρη να έχει χάσει πέναλτι και τελείωσε 4-2! Στην ιστορία τους ο Άρης κυριαρχεί, αλλά τα τελευταία χρόνια ο Ατρόμητος έχει αμβλύνει τις διαφορές.

Στα τελευταία οκτώ ο Άρης έχει μια νίκη και ο Ατρόμητος τρεις, ενώ έχουν και τέσσερις ισοπαλίες.

Ο Ατρόμητος έχει φύγει αήττητος από τη Θεσσαλονίκη στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του, με ισοπαλία στα δύο τελευταία και νίκη το 2011. Ο Άρης νίκησε στην έδρα του για τελευταία φορά τον Αύγουστο του 2009, 1-0 (67′ κεφαλιά Νασούτι). Με εκείνο το παιχνίδι ο Άρης συμπλήρωσε οκτώ σερί νίκες σε βάρος του Ατρόμητου για όλες τις διοργανώσεις.

Ο Άρης με όπλο τελευταία την έδρα του, κατάφερε να βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα με καλή συγκομιδή. Έχασε τα δύο τελευταία εκτός έδρας, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αφού πήρε ισοπαλία στην Τούμπα. Ωστόσο στην έδρα του μετράει τρεις σερί νίκες, κάτι που είχε ξανακάνει στην αρχή του πρωταθλήματος. Αν νικήσει τον Ατρόμητο θα κάνει πρώτη φορά τέσσερις νίκες στη σειρά από την άνοιξη του 2010.

Ο Ατρόμητος με τη σειρά του νίκησε τον Απόλλωνα χωρίς να εντυπωσιάσει, αφού έχει χάσει από τους τρεις πρώτους της βαθμολογίας. Παίζει το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του, αφού ακολουθούν Παναθηναϊκός και ΟΦΗ στο Περιστέρι. Θέλει να μείνει τέταρτος στη βαθμολογία και το αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη είναι καθοριστικό.

Άρης και Ατρόμητος έχουν τον ίδιο αριθμό νικών, από 13, ωστόσο η βαθμολογική υπεροχή του Ατρομήτου οφείλεται στο γεγονός ότι έχει επτά ήττες και ο Άρης 10. Η αθηναϊκή ομάδα χάνει δυσκολότερα από την Άρη.

Η ιστορία

Νίκες Άρη: 11

Ισοπαλίες: 9

Νίκες Ατρόμητου: 5

Με γηπεδούχο τον Άρη

Νίκες Άρη: 7

Ισοπαλίες: 3

Νίκες Ατρόμητου: 2

Στον πρώτο γύρο

Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018

Ατρόμητος – Άρης 4-2

(16′ σουτ Σάκιτς, 59′ σουτ Κουλούρης, 91′ σουτ Κουλούρης, 94′ σουτ Ενσικουλού – 89′ σουτ Κωνσταντινίδης, 92′ σουτ Διαμαντόπουλος. Στο 56′ o Μέγιερι απέκρουσε πέναλτι του Γιουνές)”.

 

To Top