Εθνική Ελπίδων: Εκτός και με Πορτογαλία ο Σουρλής

Η Εθνική Ελπίδων υποδέχεται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την Πορτογαλία τη Δευτέρα (20/11) για τα προκριματικά του Euro.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Σουρλή ο οποίος δεν ξεπέρασε ακόμα τον τραυματισμό του, αλλά και τον Κοσίδη που ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Νίκος Ζουγλής ο οποίος έχει τραβήξει τα βλέμματα με την φανέλα της Εθνικής μίλησε στο site της ΕΠΟ και κάλεσε τον κόσμο να πάει στο παιχνίδι και να τους στηρίξει.

«Από την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε στην Τρίπολη, μιλήσαμε για το παιχνίδι αυτό, για τις παγίδες που μπορεί να κρύβει και για το πόσο σημαντική είναι η νίκη για τη συνέχεια. Όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες, δεν πρέπει να ξεγελαστείς αλλά να είσαι σοβαρός και στα 90 λεπτά. Πήραμε τη νίκη, παίξαμε καλά και πλέον μπορούμε να κοιτάμε με αισιοδοξία το παιχνίδι με την Πορτογαλία.

Είμαστε μία ομάδα που γνωριζόμαστε μεταξύ μας, έχουμε κοινούς στόχους και το κλίμα είναι πολύ καλό. Ζούμε την καθημερινότητά μας στην Τρίπολη σαν οικογένεια και αυτό μας βοηθά και στα παιχνίδια. Όλοι είναι ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία των ανθρώπων του Αστέρα και φυσικά από το γήπεδο και τους βοηθητικούς χώρους. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει και άλλα παιχνίδια στην Τρίπολη και σιγά σιγά βλέπουν και οι συμπαίκτες μου το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” σαν έδρα της Εθνικής.

Θέλουμε στο παιχνίδι με την Πορτογαλία να ζήσουμε στιγμές ανάλογες με αυτές που ζήσαμε στο ματς με την Κροατία, όπου το γήπεδο έγινε πραγματική έδρα και ο κόσμος μας βοήθησε από το πρώτο λεπτό, γι αυτό και ζητάμε από τους φιλάθλους να έρθουν και να μας στηρίξουν».

To Top