Εικόνες ντροπής! Παραμένουν εγκλωβισμένοι οδηγοί – Ιστορίες αδιανόητης ταλαιπωρίας και οργή (videos)

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τις ώρες (και είναι πάρα πολλές) ταλαιπωρίας, μέσα στο χιόνι και το κρύο, που συνεχίζουν να περνούν χιλιάδες πολίτες στην Αττική Οδό. Σε έναν από τους πιο σύγχρονους δρόμους του λεκανοπεδίου, η κακοκαιρία «Ελπίδα» έφερε εικόνες ντροπής.

Με την ίδια την Αττική Οδό απούσα, να αφήνει τους οδηγούς να μπουν στο δρόμο αλλά να μην φροντίζει αυτός να μείνει ανοιχτός, να μην απαντά στις κλήσεις των πολιτών και αφήνοντάς τους στο έλεος της κακοκαιρίας αλλά και με το κράτος σχεδόν… απόν, να λειτουργεί με αντανακλαστικά χελώνας, να στέλνει το στρατό (!) το βράδυ, ενώ από τις 09:00 το πρωί υπήρχαν πληροφορίες για εγκλωβισμένους οδηγούς.

Έως τις 06:00 το πρωί, στην Αττική Οδό παραμένουν εγκλωβισμένοι οδηγοί στα χιόνια. Κανείς δεν ξέρει (σχεδόν 24 ώρες μετά) πόσοι είναι οι οδηγοί που έχουν μείνει εγκλωβισμένοι στο δρόμο. Κάποιες αναφορές έλεγαν πως είναι ίσως και 5.000.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας (24.01.2022) και ενώ πολλοί από τους οδηγούς είχαν πια μείνει 12 ώρες εγκλωβισμένοι, με τα καύσιμα να τους τελειώνουν ή άλλοι είχαν εγκαταλείψει τα αυτοκίνητά τους και είχαν φύγει, έφτασε στην Αττική Οδό ο στρατός, που μοίρασε μπάρες και νερά αλλά και κουβέρτες.

To Top