Εντιαγέ ή Ματίγια για να καλύψουν το κενό του Τζέγκο

Ο Τζέιμς Τζέγκο δεν θα είναι στα επόμενα τρία σημαντικά παιχνίδια για τον Άρη και ο Άκης Μάντζιος καλείται να αποφασίσει ποιος θα καλύψει το κενό του, ως παρτενέρ του Λούκας Σάσα.

Ο Τζέγκο κλήθηκε στην εθνική Αυστραλίας και θα απουσιάσει από τα προσεχή ματς… φωτιά του Άρη. Όπως είναι γνωστό θα βρεθεί στην Ωκεανία για τις αναμετρήσεις κόντρα στο Βιετνάμ (27/1) και απέναντι στο Ομάν (1/2). Ο 30χρονος μέσος δεν θα παίξει στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου με την ομάδα της Φθιώτιδας αύριο και εν συνεχεία θα απουσιάσει από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, στις 30 Ιανουαρίου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 2 Φεβρουαρίου. Κάτι, που θα του στοιχίσει την παρουσία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την ίδια ημέρα…

Σε ότι αφορά τον αυριανό αγώνα με την Λαμία – εφόσον τελικά πραγματοποιηθεί κανονικά και δεν τον αναλάβει η… “Ελπίδα”- οι επιλογές είναι δυο. Μπαντού Εντιαγέ και Χαβιέ Ματίγια.

To προβάδισμα το έχει ο Σενεγαλέζος, αν και είναι γεγονός ότι δεν είναι σε καλό… φεγγάρι, μετά την επιστροφή του από την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος την Κυριακή μπήκε ως αλλαγή για να αντιστρέψει την κατάσταση, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Σε ότι αφορά τον Ματίγια στη ζυγαριά θα μετρήσει το αν θα καταφέρει να βοηθήσει πιο αποτελεσματικά στην δημιουργία του παιχνιδιού απέναντι σε κλειστές άμυνες. Αν και στον αγώνα ρεβάνς με την Λαμία, η ομάδα της Φθιώτιδας βάσει της λογικής θα ζητήσει το γκολ για να έχει τύχη στην υπόθεση πρόκριση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξει θεαματική αλλαγή στην αγωνιστική της φιλοσοφία, όπως παρουσιάστηκε στους δυο τελευταίους αγώνες.

To Top