Εκδικάστηκε η υπόθεση Ηρακλή – Χάγκινς, αναμονή για την απόφαση του αθλητικού δικαστή

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης Χάγκινς για τον Ηρακλή, μετά την αυτεπάγγελτη δίωξη που ζήτησε ο ΕΣΑΚΕ για να διερευνηθεί η νομιμότητα της συμμετοχής του Αμερικανού στον αγώνα με τον Ιωνικό.

Οι κυανόλευκοι κατέθεσαν υπόμνημα με το οποίο υποστηρίζουν τις θέσεις όπως αυτές εκφράστηκαν και μέσω της πρόσφατης ανακοίνωσής τους και περιμένουν την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή Ν. Ντόβα τις επόμενες ημέρες.

Είναι προφανές ότι η έκδοση της απόφασης πρέπει να γίνει σύντομα, καθώς υπάρχουν αγώνες συνεχώς το επόμενο διάστημα για τον Ηρακλή και θα πρέπει να γνωρίζει η ομάδα, αλλά και οι άλλες, τι ισχύει.

Θυμίζουμε ότι υπάρχει το δικαίωμα έφεσης και προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ. Ο Ηρακλής, που υποστηρίζει ότι όλα έγιναν κανονικά και νόμιμα, κινδυνεύει με αφαίρεση δύο βαθμών και χρηματικό πρόστιμο αν ο Α.Δ. δεν πεισθεί από τα επιχειρήματά του.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Δικαστής απέρριψε την πρόσθετη παρέμβαση ομάδας της Α1 που φέρεται να έχει “έννομο συμφέρον” με την πιθανή τιμωρία του Ηρακλή, αλλά και της ΕΟΚ που ενεπλάκη λόγω της έκδοσης του δελτίου του αθλητή.

Πηγή: basketplus.gr

To Top