Κλοπ: «Χάρηκα που στενοχωρήθηκε ο Σαλάχ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έμεινε ευχαριστημένος από τη μαχητικότητα των παικτών της Λίβερπουλ μετά τη νέα ήττα από την Τσέλσι (0-1).

Παράπονα από τα επίπεδα μαχητικότητας των παικτών του είχε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την ήττα της Λίβερπουλ από την Τσέλσι (0-1), πέμπτη φετινή στο «Άνφιλντ». Το αποτέλεσμα έφερε την ομάδα του στο -4 από την τετράδα του Champions League.

«Ήμασταν στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος συμβαίνει πάντα το ίδιο. Είναι ενοχλητικό να μιλάμε για τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να πολεμήσουμε. Σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται καρδιά, πρέπει να τα δίνουμε όλα κι αυτό είπα στα παιδιά. Δεν θα πρέπει να βρίσκουμε δικαιολογίες, οι πρώτοι που φταίνε είμαστε εμείς», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.

Για τη δυσαρέσκεια που φάνηκε να εκφράζει κατά την αντικατάστασή του μόλις στο 62′ ο Μο Σαλάχ, ο Κλοπ είπε: «Χαίρομαι όταν τα παιδιά στενοχωριούνται που βγαίνουν αλλαγή. Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Έκρινα πως είχε επηρεαστεί από την ένταση του αγώνα και δεν ήθελα να τον πιέσω και να ρισκάρω».

To Top