ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εντιαγέ: «Αν θα αλλάξω ομάδα ή όχι; Σε λίγο όλα θα ξεκαθαρίσουν, το επιτελείο μου εργάζεται για το θέμα…»

O Μπαντού Εντιαγέ παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, με αφορμή την παρουσία του σε αγώνα πρωταθλήματος της Σενεγάλης.

Ο έμπειρος άσος αναφέρθηκε στα κίνητρα που τον οδήγησαν στη δημιουργία του προπονητικού κέντρου, τον τραυματισμό του και στο μέλλον του στον Άρη.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα, αρκετά μέσα ενημέρωσης έδιναν ως δεδομένη τη συμφωνία του με τη Σίβασπορ για τα επόμενα δυο χρόνια, χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν -εφόσον αποχωρήσει- θα φύγει με μεταγραφή ή ελεύθερος.

Αναλυτικά:

«Η Τζολόφ Ολιμπικ Κλαμπ είναι ένα έργο που προσφοράς. Θέλω να δώσω στα μικρότερα αδέρφια μου τις ίδιες ευκαιρίες που είχα όταν ήμουν νέος. Δημιουργεί ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο οι νέοι μπορούν να «ανθίσουν» και να ακολουθήσουν το πάθος τους με τις καλύτερες συνθήκες. Αυτό ήταν που με παρακίνησε να δημιουργήσω την Τζολόφ».

Για τους στόχους του πρότζεκτ: «Οι στόχοι του είναι να λειτουργεί καλά. Και μην κάνει δοκιμές και λάθη. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν επαγγελματικό σύλλογο στον οποίο οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα βασικά του ποδοσφαίρου και να τους επιτρέψουν να γίνουν σπουδαίοι άνθρωποι και παίκτες».

Για τον Άρη και το μέλλον του: «Ναι, τραυματίστηκα, αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Άλλωστε έχω περάσει την περίοδο αποκατάστασης. Συνέχισα την προπόνησή μου. Για το αν αλλάξω σύλλογο ή όχι; Θα δούμε. Σε κάθε περίπτωση, το επιτελείο μου εργάζεται για το θέμα. Και σε λίγο όλα θα ξεκαθαρίσουν».

Για την εθνική Σενεγάλης: «Για την επιστροφή μου στην εθνική ομάδα; Σας επιστρέφω την ερώτηση. Για την εθνική ομάδα, απλά πρέπει να δουλέψεις. Και δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω. Θα συνεχίσω να παίζω. Να είμαι ανταγωνιστικός με τον σύλλογο μου και να έχω καλή απόδοση. Είμαι σε αυτή την προοπτική. Δεν έχω πρόβλημα με τον Αλιού Σισέ (σ.σ. ομοσπονδιακός τεχνικός). Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με κανέναν».

Για την παρουσία της Σενεγάλης στο Μουντιάλ: «Οι πιθανότητες είναι ίδιες για όλες τις ομάδες. Γιατί όλες ξεκινούν με μηδέν βαθμούς. Όλες οι ομάδες είναι ίσες. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έρθουν να πουλήσουν ακριβά το… τομάρι τους δέρμα τους για να τα βγάλουν πέρα. Και ξέρω ότι η Σενεγάλη δεν θα κάνει τίποτα λιγότερο από τους άλλους. Πιστεύω ότι η Σενεγάλη θα έχει ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο».

To Top