ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

ΜΜΕ Τουρκίας: “Ο Εντιαγέ συμφώνησε για 2 χρόνια με την Σίβασπορ”(photos)

O Εντιαγέ φαίνεται να αποχαιρετάει τον Άρη και σύμφωνα με πολλά Τουρκικά σάιτ δείχνει να έχει συμφωνήσει με τη Σίβασπορ για 2 χρόνια. 

Όπως γράφουν χαρακτηριστικά: «Στη Super League επιστρέφει ο 31χρονος Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής Μπαντού Εντιαγέ, ο οποίος αγωνίζεται σε Osmanlispor, Galatasaray, Trabzonspor και Karagümrük στην Τουρκία. Tελικά, ο έμπειρος μέσος που αγωνίζεται στον Άρη, μία από τις ομάδες της Ελληνικής Λίγκας, συμφώνησε με την ομάδα της Süper Lig” ενώ στη συνέχεια υπογραμμίζεται:

“Ολοκληρώνοντας τη σεζόν με το πρωτάθλημα Κυπέλλου Τουρκίας, η Σίβασπορ, η οποία θα ενταχθεί στο Γιουρόπα Λιγκ από τη φάση των πλέι οφ, έκανε μεταγραφή. Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή Rıza Çalımbay, η ερυθρόλευκη ομάδα επιτάχυνε τις μεταγραφικές εργασίες στην ομάδα και ήρθε σε συμφωνία με τον Μπαντού Εντιαγέ, ο οποίος γνώριζε από κοντά τη Super League”, αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τα νέα στο “Fanatik”: “Ο Εντιαγέ θα υπογράψει στη Σίβασπορ μετά την αποχώρηση του 31χρονου ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στην ελληνική ομάδα του Άρη. Ο Εντιαγέ, που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων με την Karagümrük στη Super League της Τουρκίας, αναμένεται να υπογράψει 2ετές συμβόλαιο με τη Sivasspor.

Ο Εντιαγέ, ο οποίος έπαιξε 130 παιχνίδια στην καριέρα του στη Super League και αποκάλυψε ένα υπέροχο στατιστικό 25 γκολ και 14 ασίστ, κέρδισε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Τουρκίας με τη Galatasaray και κατέκτησε το Κύπελλο Τουρκίας για δεύτερη φορά με την Trabzonspor”.

Δείτε τα δημοσιεύματα:

 

To Top