Εξιστόρησε λεπτομερώς τα γεγονότα στους φίλους της ΑΪΚ ο Σούντγκρεν: «Αλλάζω ομάδα, αλλά όχι χρώματα»

Ένα γράμμα του Ντάνιελ Σούντγκρεν προς τους φίλους της ΑΪΚ δημοσίευσε σουηδική ιστοσελίδα, μέσω του οποίου ο παίκτης εξιστορεί τα γεγονότα των τελευταίων ημέρων ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση λίγο πριν έρθει οριστικά στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

«Ποτέ δεν περίμενα ότι θα έπρεπε να γράψω αυτό το γράμμα, αλλά όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες με τις παρεξηγήσεις και όσα γράφτηκαν για μένα στο ίντερνετ, θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση γύρω από το όνομά μου και να σας αναφέρω την ιστορία» φέρεται να αναφέρει αρχικά ο 28χρονος Σουηδός μπακ βάσει του δημοσιεύματος της expressen.se.

Ο Σούντγκρεν αφηγείται τα γεγονότα μία μέρα πριν την αναχώρηση της ΑΪΚ για την Αρμενία και τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Αραράτ…

«Στο πρωινό ο Ρίκαρντ Νόρλινγκ (σ.σ. προπονητής της ΑΪΚ) μου είπε πως έχει πάρει την απόφασή του για το αν θα με συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας, με ήθελε μαζί του, αλλά καταλάβαινε τον προβληματισμό μου. Του ζήτησα να μη με πάρει στην αποστολή και πως δε θα μπορούσα να δώσω το 100%, ήμουν ειλικρινής. Όταν παίζω θέλω πάντα να τα δίνω όλα. Τότε ο Ρίκαρντ μου απάντησε: “Ντάνιελ σε ξέρω σχεδόν τρία χρόνια, ξέρω πως αν σε βάλω στο αεροπλάνο θα δώσεις το 100%”. Έπειτα σηκώθηκε και έφυγε, ενώ αμέσως μετά άρχισα να νιώθω άγχος στο στομάχι και αυτό γινόταν όλο και χειρότερο.

Προπονήθηκα κανονικά και όταν έφτασα στο σπίτι, ξάπλωσα αμέσως και η ανησυχία μου έγινε πιο έντονη. Λίγες ώρες μετά άρχισα να νιώθω πάλι άσχημα και έκανα εμετό. Δεν ξέρω τι συνέβαινε, μπορεί να ήταν από το στες ή από κάτι που έφαγα. Το βράδυ στη 01.53 έστειλα μήνυμα σε άνθρωπο της ομάδας πως δεν νιώθω καλά, όπως κάνουμε κάθε φορά όταν είμαστε άρρωστοι, αλλά δεν μου απάντησε. Τελικά κοιμήθηκα αλλά στις 05.33 έστειλα ακόμα ένα μήνυμα. Στις 07.28 μου απάντησε, μίλησα λίγο μετά με τον γιατρό της ΑΪΚ και κατάλαβε πως δεν είμαι καλά. Αργότερα έστειλαν έναν γιατρό στο σπίτι μου και μου έδωσε οδηγίες για το πως θα επανέλθω. Μετά από αυτό δεν είχα καμία άλλη ειδοποίηση μέχρι που με κάλεσαν δύο μέρες μετά στα γραφεία της ομάδας για να μου αναφέρουν πως δεν ήμουν πιστός και πως με αποδεσμεύουν άμεσα».

Ολοκληρώνοντας ο Σούντγκρεν σημειώνει: «Αυτές είναι οι τελευταίες μου λέξεις. Σας ευχαριστώ για όλα όσα μου δώσατε αυτά τα χρόνια. Παρόλα όσα γράφτηκαν αυτές τις μέρες η ΑΪΚ θα είναι πάντα η ομάδα της καρδιάς μου. Ευχαριστώ επίσης όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μου αυτές τις μέρες. Μπορεί να αλλάζω ομάδα, αλλά όχι χρώματα».

To Top