ΑΕΛ Λεμεσού: Ο Κέρκεζ, η εμπιστοσύνη και η αναβάθμιση ρόλων

Ο προπονητής της ΑΕΛ Λεμεσού, Ντούσαν Κέρκεζ θα στηριχθεί σε μια εικοσάδα ποδοσφαιριστών στη νέα σεζόν, την οποία εάν αξιολογήσει καλά κάποιος φαντάζει ικανή να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή της.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Τόσους, είκοσι δηλαδή, χρησιμοποίησε και στο πρώτο φιλικό με την Ραντ Βελιγραδίου, το οποίο ήταν νικηφόρο (1-0). Ο κόσμος ανέμενε μετά την κατάκτηση του κυπέλλου πως θα γίνονταν δυο – τρεις σπουδαίες κινήσεις, όμως ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους το έκανε ξεκάθαρο πως ελλείψει οικονομικών πόρων, ο προϋπολογισμός θα μειωθεί περαιτέρω σε σχέση με πέρσι.

Με αυτούς, λοιπόν, που έχει στην διάθεση της θα πορευτεί η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ. Μάλιστα, ο Ντούσαν Κέρκεζ είναι πιθανό να αναβαθμίσει τον ρόλο κάποιων ποδοσφαιριστών. Για παράδειγμα, φαίνεται πως οδηγείται στη σκέψη να χρησιμοποιεί τον Αντάμοβιτς στη θέση του επιτελικού μέσου. Ρόλος που δεν είναι άγνωστος για τον Σέρβο. Βέβαια, ο τεχνικός της ΑΕΛ για τον ίδιο ρόλο μπορεί να αξιοποιήσει και τον Αγκάνοβιτς, από τον οποίο περιμένουν περισσότερα στην ΑΕΛ τη νέα σεζόν.

Απ’ εκεί και πέρα, ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει επιλογές για όλες τις θέσεις. Για τη θέση του τερματοφύλακα, έχει τους Βοζίνια και Πρόσεκ, για το δεξί άκρο της άμυνας, τους Κυριάκου και Ν. Τεϊσέιρα και για αριστερά τους Αβραάμ και Γουίλερ. Στο κέντρο της άμυνας, είναι οι Ζούνιορ, Α. Τεϊσέιρα, Γκοντάλ και Ράσο. Στη μεσαία γραμμή, υπολογίζονται οι Ζντραφκόσκι, Γκαστανιάγα, Γερολέμου, Μουστάκης, Αγκάνοβιτς και Αντάμοβιτς, ενώ αναμένει και τον Φιντέλις να επιστρέψει από τη Νιγηρία. Στην επίθεση, διαθέτει τους Τόρες, Γκαζαριάν, Κάρλος και Χουράδο. Μόνο ευκαταφρόνητο δεν είναι το έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Λεμεσού.

Ο προβληματισμός στην ΑΕΛ αφορά στο διοικητικό τοπίο, μετά την απόφαση του Σοφοκλέους να αποχωρήσει και τις προθέσεις του κόσμου για επιστροφή ή όχι στα γήπεδα.

Πηγή: goal.com.cy

 

To Top