Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Football League, την Τετάρτη το μπαράζ

Χωρίς χρονοτριβή επικυρώθηκε η βαθμολογία των play off της Football League, με το μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό Βόλου να ορίζεται για την προσεχή Τετάρτη.

Από τη στιγμή που αθωώθηκαν Ηρακλής Ψαχνών και Νίκη Βόλου, η Football League δεν είχε λόγους να μην επικυρώσει τη βαθμολογία των play off. Το ΔΣ που συνεδρίασε την Παρασκευή (06/06) κράτησε ελάχιστα, με τη βαθμολογία να επικυρώνεται άμεσα. Το μόνο που απομένει είναι να σταλεί η επικύρωση στην ΕΠΟ και με τη σειρά της η ομοσπονδία να ορίζει το μπαράζ της Skoda Ξάνθης με τον Ολυμπιακό Βόλου. Όλα δείχνουν πως ο αγώνας θα γίνει στις 11 Ιουνίου, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που είναι και το επικρατέστερο γήπεδο.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως υπήρξαν… φωνές στη συνεδρίαση για διεξαγωγή του μπαράζ και μετά την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάτι που τελικά δεν εισακούστηκε. Επίσης, δεν έγινε καμία συζήτηση για την περιβόητη αναδιάρθρωση που είχαν αιτηθεί κάποιες ΠΑΕ, συνεπώς όσοι υποβιβάστηκαν στην κανονική διάρκεια της σεζόν, θα πρέπει να προετοιμάζονται πλέον για τη Γ’ Εθνική.

πηγή: onsports.gr

To Top