“Δεν μπορεί να απορρίψει την πρόταση Γαλανού η διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ, ο κόσμος αποφασίζει”

Ο Περικλής Τράϊος με νέες δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στον Άρη, ενώ μίλησε και για τη χθεσινή συνέντευξη τύπου της Π.Α.Ε., όπως και στο νέο τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

 Αναλυτικά τα όσα είπε στο Focus 103,6:

Σχετικά με την κατάσταση στον Άρη:

 

Βάσανο ο Άρης στην κατάσταση που βρίσκεται. Δυστυχώς επικρατεί ένα αδιέξοδο, αφού οι προηγούμενες διοικήσεις εκεί μας οδήγησαν. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Σχετικά με την πρόταση Γαλανού:

 

Έχει κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση, όπως όλοι γνωρίζετε. Περιμένουμε να ληφθεί μια απόφαση, σύμφωνα με τις καταστατικές διαδικασίες που υπάρχουν, μακριά από ασοβαρότητες και γελοιότητες.

Για το δρόμο που θα ακολουθήσει ο Άρης θα αποφασίσει η γενική συνέλευση μετόχων. Οι μετοχές όμως στον Άρη δεν ανήκουν σε έναν. Το 31-32% ανήκει στην Κοινωνία Μελών Άρη, το 31-32% στον Ερασιτέχνη Άρη, το 17% στο Άρης-Εμπορική, ενώ ένα μικρό ποσοστό ανήκει σε μικρομετόχους.

Όλοι αυτοί λοιπόν, θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα εγκρίνουν ή όχι την εκκαθάριση. Υπάρχουν φυσικά πρώτα οι Γενικές Συνελεύσεις του Ερασιτέχνη και της Κοινωνίας Μελών, πριν οδηγηθούμε στις 30 Ιουνίου, όπου και είναι προγραμματισμένη η Γενικά Συνέλευση όλων των μετόχων.

Ο κ. Γαλανός έχει δηλώσει πως θα περιμένει μέχρι τις 25 Ιουνίου, καθώς ο χρόνος πιέζει και δε γίνεται να ρισκάρουμε να περάσει κι άλλος πολύτιμος χρόνος. Στις 30 Ιουνίου, μετά την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση μετόχων, ο Άρης θα πρέπει να γνωρίζει ποιο δρόμο θα ακολουθήσει.

Σχετικά με το ότι η τωρινή Π.Α.Ε. δε θέλει να ακούει για το σχέδιο Γαλανού:

 

H τωρινή Π.Α.Ε. δεν έχει τις μετοχές, αλλά είναι εκλεγμένη μέσω Πρωτοδικείου. Αυτό σημαίνει πως είναι εκλεγμένη από φορέα που ψηφίζει ο κόσμος. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν έχει το πλειοψηφικό πακέτο, δεω μπορεί να απορρίψει ή να εγκρίνει κάτι από μόνη της. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στη Γενική Συνέλευση μετόχων.

Σχετικά με τη χθεσινή συνέντευξη της Π.Α.Ε.:

 

Χθες περίμενα να παρουσιάσουν κάτι χειροπιαστό, ότι έχουν εξασφαλίσει κάτι, όσον αφορά τα έσοδα της επόμενης χρονιάς. Παρακολούθησα λεπτό προς λεπτό όλη τη συνέντευξη, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος.

Η χθεσινή συνέντευξη είχε και πάλι την ταμπέλα της διαχείρισης. Αυτό το μοντέλο δε γίνεται να συνεχιστεί στον Άρη, απέτυχε. Χρειάζεται κεφάλαιο, σχέδιο και αλλαγή νοοτροπίας για να αλλάξει η κατάσταση στο σύλλογο.

Το αγροτικό που περιλαμβάνει το δικό μας σχέδιο με την παρουσία της ομάδας μια χρονιά στη Γ’ και μια στη Β’ είναι θεωρώ κάτι το ιδανικό αυτή τη στιγμή. Είναι ιδανική αυτή η διετία ώστε να βρεθούν οι πόροι που θα αλλάξουν την κατάσταση στον Άρη, φυσικά προς το καλύτερο.

Κι εμείς ελπίζουμε να εμφανιστεί ο ‘’από μηχανής Θεός’’, ο οποίος θα βοηθήσει την κατάσταση, αλλά όλοι οι προηγούμενοι δεν έκαναν τίποτα για να εμφανιστεί.

Η ομάδα ουσιαστικά έχει υποβιβαστεί από τον Φεβρουάριο και δεν έχει γίνει τίποτα. Κανείς δεν κατάφερε να δώσει ένα όραμα στον κόσμο, ώστε να ακολουθήσει την προσπάθεια.

 

Σχετικά με την επιλογή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη:

Τον σέβομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα ως άνθρωπο. Θα τον ήθελε και ο Γαλανός στην ομάδα και ήδη ήταν από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Άλλα το θέμα του προπονητή αποτελούσε για μας το τρίτο με τέταρτο βήμα. Πρέπει πριν από αυτό να ξεκαθαρίσουν πολλά άλλα.

Πρέπει οι διοικούντες υπεύθυνα και σοβαρά να αποφασίσουν το τί θα γίνει με την ομάδα.

 

Σχετικά με το τι προτείνει να γίνει από εδώ και στο εξής:

Όλες οι προτάσεις που υπάρχουν, σχετικά με το αύριο της ομάδας, πρέπει να μπουν στην κάλπη και να αποφασίσει ο κόσμος. Παρατηρώ πως εδώ και 8 μέρες ότι ο Άρης ξύπνησε επιτέλους.

Ο Άρης, σε μια από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας του, βρισκόταν σε λήθαργο, σα να μη συνέβαινε τίποτα. Με λυπούσε ιδιαίτερα το γεγονός, πως οι ίδιοι οι ρεπόρτερ του Άρη σε ερωτήσεις σχετικά με το τι συμβαίνει στην ομάδα, τι έχει το ρεπορτάζ απαντούσαν πώς δε συμβαίνει τίποτα, δεν υπάρχει τίποτα να αναφέρουμε.

Παρατηρώ όμως μια αφύπνιση σε όλους τους φορείς, που μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει.

 

To Top