Επιστολή του Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του: «Σύντομα θα αποδείξω την αθωότητά μου»

Την πίστη ότι θα καταφέρει και μάλιστα αρκετά σύντομα να αποδείξει την αθωότητά του σε όλο τον κόσμο εκφράζει ο Ντάνι Άλβες σε επιστολή που έστειλε στην σύζυγό του, η οποία έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου μετά την υπόθεση βιασμού.

Σε αυτή εκφράζει την αγάπη του προς αυτή και την οικογένειά τους αλλά και την ελπίδα του η ζωή να φέρει τα πράγματα και πάλι όπως ήταν… Λιγότερο κρέας, καλύτερα για όλους _ Greenpeace

«Αγαπητή μου Τζοάνα. Έχουν περάσει σχεδόν 8 χρόνια πολλής αγάπης, στοργής, σεβασμού και αμοιβαίας φροντίδας. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια μαζί σου όλα φαίνονται πιο εύκολα και πιο ευχάριστα. Εσύ και τα παιδιά μου, ο Ντάνι Φίλχο και η Βικτόρια, ήσασταν τα καλύτερα πράγματα για μένα στη ζωή μου. Μεγαλώσαμε μαζί από την ημέρα που γνωριστήκαμε. Από το πρώτο λεπτό ξεκινήσαμε μια ζωή μαζί. Συνοδευόμασταν όλα αυτά τα χρόνια. Προσέχαμε ο ένας τον άλλον. Τώρα, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, μετανιώνω για την απόφασή σου και ελπίζω η ζωή να μας δώσει άλλη μια ευκαιρία να αγαπηθούμε ξανά.

Κατανοώ τον πόνο που προκαλεί η άδικη κατάσταση που βιώνουμε και καταλαβαίνω ότι δεν μπόρεσες να αντέξεις όλη αυτή την πίεση. Τα γεγονότα για τα οποία κατηγορούμαι είναι ξένα για μένα και για τις αξίες που καθοδήγησαν τη ζωή μου: αγάπη, σεβασμός και προσπάθεια. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι όπως έκανα πάντα, πιστεύοντας στον εαυτό μου με την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη εκείνων που ξέρουν ποιος είμαι πραγματικά: Θα αγωνιστώ μέχρι το τέλος με την άνευ όρων αγάπη των παιδιών μου, των γονιών μου και εκείνων που συνεχίζουν να είναι δίπλα την πλευρά μου, γιατί σύντομα θα αποδείξω την αθωότητά μου σε όλο τον κόσμο», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του.

To Top