Θέλει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο αν αθωωθεί ο Ντάνι Άλβες

Αποφασισμένος να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, εφόσον σε δεύτερο βαθμό αθωωθεί για την υπόθεση βιασμού, είναι ο Ντάνι Άλβες, όπως αναφέρει η El Pais.

Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε 4,5 χρόνια φυλάκισης για σεξουαλική επίθεση σε μια νεαρή κοπέλα στις 30 Δεκεμβρίου του 2022 στη Βαρκελώνη. Ο ίδιος παρέμεινε προφυλακισμένος για 14 μήνες μέχρι να εκδοθεί η απόφαση, ωστόσο μετά την έφεση που έγινε τόσο από τον ίδιο (με στόχο να απαλλαγεί ή έστω να μειωθεί η ποινή του) και τον εισαγγελέα (με στόχο να αυξηθεί η κάθειρξη) αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση.

Μάλιστα, το ποσό του 1 εκατ. ευρώ καταβλήθηκε από βραζιλιάνικο περιοδικό με αντάλλαγμα ρεπορτάζ και συνέντευξη, αφού οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Άλβες είχαν «παγώσει» λόγω δικαστικών μέτρων από την πρώην σύζυγό του.

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως ο Άλβες σχεδιάζει, εφόσον αθωωθεί, να επιστρέψει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Αν όχι ως ενεργός παίκτης, δεδομένου πως τον Μάιο κλείνει τα 41, από κάποια άλλη θέση, που θα του επιτρέπει να είναι κοντά στο άθλημα. Σημειώνεται πως μέχρι να συλληφθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο Άλβες αγωνιζόταν στη μεξικανική Πούμας, η οποία τον αποδέσμευσε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο.

To Top