ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στην Σουηδία και στην… Ακρόπολη για τον Λάρσον

Ο Ντάνιελ Λάρσον επέστρεψε στα… πάτρια εδάφη. Ο Σουηδός επιθετικός, πρώην του Άρη και μέχρι πρόσφατα του Απόλλωνα Λεμεσού, μετακόμισε στην Ακρόπολη της πατρίδα του, ομάδα η οποία ιδρύθηκε από Έλληνες.

Η Ακρόπολη από την οποία ξεκίνησε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν καλωσόρισε τον Λάρσον, ο οποίος στα 34 του χρόνια ξεπέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις σε τέσσερα παιχνίδια με τον Απόλλωνα.

“Υπήρχαν μόνο τέσσερις εμφανίσεις με τον Απόλλωνα μετά το ατύχημα (τραυματίστηκε) και με κράτησε μακριά από τα παιχνίδια μέχρι τον Ιανουάριο. Τόσο εγώ όσο και ο σύλλογος ένιωθα ότι δεν ήταν η καλύτερη κατάσταση. Συμφωνήσαμε να σπάσουμε τη σύμβαση και άρχισα να ψάχνω για νέες εναλλακτικές λύσεις”, δήλωσε ο Λάρσον για να συμπληρώσει:

“Γνώρισα άτομα που συνδέονται με την Akropolis IF στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο χειμώνα. Μιλήσαμε για το μέλλον μου και ασχολήθηκα αφού άκουσα τα οράματα και τους στόχους της Akropolis IF, το ενδιαφέρον μου μεγάλωσε. Μερικές φορές τα γεγονότα συμβαίνουν τυχαία και τώρα είμαι εδώ στη Στοκχόλμη. Ανυπομονώ πραγματικά να εκπροσωπήσω την Akropolis IF”.

To Top