Τεχνικός διευθυντής Γκέτεμποργκ: “Υπάρχει ενδιαφέρον για Κάρλσον, τον θέλουμε”

Ο τεχνικός διευθυντής της Γκέτεμποργκ, Όλα Λάρσον μίλησε στην εφημερίδα Expressen για τις συζητήσεις με τον Μπόμπεργκ Λάρσον.

«Δεν υπάρχει κάτι νέο να πούμε, αλλά είναι ενδιαφέρον. Ο Μόμπεργκ Κάρλσον είναι ένας πολύ καλός παίκτης με πολύ καλά προσόντα. Καλό χτύπημα, καλός στα στημένα, γρήγορος, καλός στο ένας εναντίον ενός. Πραγματικά το είδος του παίκτη που θέλουμε» ανέφερε αρχικά για τον παίκτη του Άρη.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για τη συνάντηση που είχαν, λέγοντας: «Αυτό που με εκπλήσσει είναι το άτομό του, ο τρόπος που σκέφτεται. Άρχισε να μιλάει για το πώς να φτιάξεις έναν σύλλογο. Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Μερικές φορές ταξινομώ τους ανθρώπους σε διαφορετικά επίπεδα. Σε αυτή την κατάσταση, εξεπλάγην ευχάριστα. Άρχισε να μιλάει με διαφορετικό τρόπο από ό,τι νόμιζα. Ήταν μια ενδιαφέρουσα συνάντηση».

Τέλος ερωτηθείς για το που θα αγωνιστεί αν αποκτηθεί απάντησε: «Σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά και στον άξονα. Είναι καλός στο να έρχεται από την πίσω γραμμή».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Γκέτεμποργκ έκανε την πρότασή της και περιμένει απάντηση, την ίδια ώρα που ο Κάρλσον φέρεται να είχε συνάντηση και με την Νόρσεπινγκ.

To Top