ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ετοιμάζεται σήμερα για την ενδεκάδα με την Μάλμε ο Μπρόρσον, ο Άρης σε αναμονή

Ο Άρης θα κλείσει το μεταγραφικό κάδρο του καλοκαιριού με την απόκτηση ενός δεύτερου στόπερ.

Στο θέμα του στόπερ, ο Άρης θα περιμένει λίγο ακόμη. Ο Φρατζ Μπρόρσον είναι η πρώτη επιλογή. Η Μάλμε απέχει έναν γύρο από την πρόκρισή της στους προσοδοφόρους ομίλους του Champions League καθώς μετά την σπουδαία πρόκρισή της επί της Ρέιντζερς, θα αντιμετωπίσει τη Λούντογκορετς. με τα δημοσιεύματα από την Σουηδία να αναφέρουν ότι προορίζεται για την βασική ενδεκάδα.

Ο Άρης εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον 26χρονο στόπερ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Μάλμε έως τον Δεκέμβρη του 2021. Τελευταίες πληροφορίες από τη Σουηδία αναφέρουν ότι παρότι ο παίκτης δεν χρησιμοποιήθηκε στους δύο αγώνες με τη Ρέιντζερς, στις προθέσεις της Μάλμε δεν βρίσκεται η πώληση του Μπρόρσον, πριν την ολοκλήρωση των προκριματικών αγώνων του Champions League. Η Μάλμε παίζει σήμερα 18 Αυγούστου με την Βουλγάρικη ομάδα στις 22:00, ενώ η ρεβάνς είναι για τις 24 Αυγούστου.

Κάτι που απαιτεί χρόνο και ενδεχομένως χρήμα. Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν επίσης ότι αν η Μάλμε εισέλθει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, το ποσό που θέλει θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ. Κι εδώ φυσικά μπαίνει η λογική που λέει ότι ο Άρης πολύ δύσκολα θα συζητήσει σ’ αυτή την οικονομική βάση για έναν ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε τέσσερις μήνες.

To Top