Χωρίς κατηγορία

Ζήτησε να “παγώσουν” οι μεταγραφές, ανοίγει τα χαρτιά του ο Ηλιάδης

Το θέμα της εμπλοκής του Δημήτρη Ηλιάδη στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ παραμένει ανοιχτό. Ο πρώην πρόεδρος του Άρη και υποψήφιος για να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις βιωσιμότητας του συλλόγου ετοιμάζεται να ανοίξειν τα χαρτιά τους…

Όπως είναι γνωστό το βράδυ της Παρασκευής έγινε συνάντηση ανάμεσα στο προεδρείο της Κοινωνίας Μελών Άρη με τον Δημήτρη Ηλιάδη. Έγινε μια προκαταρκτική συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, που ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις αρχές της επόμενης βδομάδας.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να εμπλακεί, δεν μπήκε όμως σε συγκεκριμένες προτάσεις. Ζήτησε ορισμένα οικονομικά στοιχεία για την ΠΑΕ, ώστε να τα αξιολογήσει από τη στιγμή που αυτός θα είναι που θα βάλει χρήματα.

Δηλαδή ζήτησε να ενημερωθεί για τις υποχρεώσεις, τις απαιτήσεις και τις αναμενόμενες εισροές της ΠΑΕ, ώστε να έχει μια πρώτη εικόνα για το οικονομικό. Το αίτημα αυτό κρίθηκε λογικό από το προεδρείο της Κοινωνίας Μελών (Γρόλλιος, Δεσύπρης, Ζουμπουρίδης, Ναούμ) και προφανώς στην επόμενη συνάντηση των δύο πλευρών, που θα γίνει Δευτέρα ή Τρίτη, θα δοθούν στον Ηλιάδη αυτά τα στοιχεία αναλυτικότερα.

Καμία συζήτηση δεν έγινε απευθείας με την ΠΑΕ, αλλά με την Κοινωνία Μελών, η οποία θα φέρει εις γνώση του Ηλιάδη τα όποια οικονομικά στοιχεία χρειάζονται ώστε να υπάρχει μια αξιόπιστη εικόνα.

Επίσης, και ο ίδιος ο Έλληνας επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, θα ανοίξει περισσότερο τα χαρτιά του στην Κοινωνία Μελών και θα φανερώσει μέχρι πού μπορεί να κινηθεί η οικονομική συμμετοχή για την επιβίωση του Άρη.

Μέχρι τότε, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε από το συμβούλιο του φορέα να μεταφέρει στην νυν διοίκηση της ΠΑΕ την επιθυμία του να μην προχωρήσει άμεσα στις άλλες δύο μεταγραφές παικτών άνω των 24 ετών.

Ζήτησε δηλαδή να “παγώσουν” για μερικές μέρες οι μεταγραφικές κινήσεις ώστε εφόσον αναλάβει να έχει αυτός τον πρώτο λόγο. Ίσως η επιθυμία του αυτή να συνδυάζεται με την πρόθεσή του να αυξηθεί το μπάτζετ της ομάδας, οπότε και να ανέβει ο μεταγραφικός πήχης του Άρη.

Οι άνθρωποι της Κοινωνίας θα ενημερώσουν σχετικά τα μέλη της διοικούσας και εκ πρώτης όψεως δεν θα υπάρξει πρόβλημα για μια καθυστέρηση μερικών ημερών…

Είναι μια υπόθεση που βρίσκεται εν εξελίξει και γίνεται μέχρι στιγμής με τα σωστά βήματα και όπως πρέπει, ανεξαρτήτως του αν θα καταλήξει θετικά ή αρνητικά. Αυτό άλλωστε δεν μπορεί να κριθεί από τώρα…

To Top