Χωρίς κατηγορία

Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης με Κατσαβάκη

Από το βράδυ της Παρασκευής στο Πράτο της Ιταλίας βρίσκονται δυο από τα τέσσερα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Άρη. Πρόκειται για τον Αντώνη Ζαμπέτα και τον Αλέκο Κατσιαούνη, οι οποίοι ταξίδεψαν μέσω Μονάχου και προωθήθηκαν οδικώς στο αθλητικό κέντρο όπου “χτίζεται” ο νέος και νεανικός Άρης.

Οι δυο παράγοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα με την Φιορεντίνα στο φιλικό της Κυριακής στην Μοένα, αλλά παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να συναντηθούν και να μιλήσουν εφ’ όλης της ύλης με τον Μάκη Κατσαβάκη.

Ο προπονητής των κίτρινων θα τους ενημερώσει για την πορεία της προετοιμασίας, σε ποιο στάδιο βρίσκονται η δημιουργία του νέου Άρη, καθώς και το πότε πιστεύει ότι η ομάδα θα αποδίδει στο γήπεδο, αυτά που μπορεί και περιμένει ο ίδιος.

Παράλληλα, ο προπονητής των κίτρινων αναμένεται να τοποθετηθεί εκτενώς και δια ζώσης στα πειθαρχικά θέματα που απασχόλησαν την ομάδα και να τα βάλει στη σωστή τους διάσταση.

Από την πλευρά της η κιτρινόμαυρη διοίκηση αναμένεται να ενημερώσει για την πορεία των μεταγραφικών θεμάτων και σε συνεργασία με τον προπονητή να κάνουν τις τελικές κινήσεις. Δεν αποκλείεται οι Ζαμπέτας και Κατσιαούνης να μιλήσουν εκτενώς και με τους παίκτες συνολικά, αλλά και με αυτούς που απασχόλησαν την κιτρινόμαυρη επικαιρότητα την περασμένη εβδομάδα.

To Top