Ζητάει και τη μετάθεση του Άρης-Ολυμπιακός στο μπάσκετ η αστυνομία

Την μετάθεση, κατά μία ημέρα, των αγώνων ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για την 8η αγωνιστική της Super League που έχει οριστεί για τις 28 Οκτωβρίου και της αναμέτρησης για την Basket League ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα, ζητάει με έγγραφο του, το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, έπειτα από αίτημα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σε Super League και ΕΣΑΚΕ, αντίστοιχα. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

«Επισημαίνεται ότι η αναβολή του αγώνα κατά μία ημέρα, κρίνεται απολύτως αναγκαία, δεδομένου ότι ο προβλεπόμενος χρόνος πραγματοποίησης του αγώνα συμπίπτει με την ημέρα κορύφωσης των ως άνω εκδηλώσεων» αναφέρεται στο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. που επικαλείται τις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου αλλά και για την 28η Οκτωβρίου,  στις οποίες θα παρίστανται πλήθος επισήμων μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας.

Σε αυτές η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης «θα διαθέσει το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού της, καθώς επίσης θα ενισχυθεί από όμορες αστυνομικές υπηρεσίες, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις αυξημένες υπηρεσιακές της υποχρεώσεις» τονίζεται στην επιστολή.

To Top