ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η «αιχμαλωσία» της οικογένειας Χαβίτο στο αεροδρόμιο: «Μας πέταξαν στον δρόμο, δεν είχαν σκάνερ να δουν τα χαρτιά μου»!

Στο Yellow Radio 101,7 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Φρανσίσκο Χαβίτο, ο οποίος βιώνει με την οικογένειά του μια απίστευτη περιπέτεια στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Αναλυτικά η εμπειρία του όπως την μετέφερε ο ίδιος:

Ήρθαμε με όλα τα χαρτιά και δεν με άφησαν να περάσω το αεροπλάνο, στην πόρτα μου ζήτησαν εμβόλιο. Τους λέω, εγώ πέρασα κορωνοϊό και επιτρέπεται να κάνουμε μία δόση μόνο, από την στιγμή που περάσαμε. Στείλαμε χαρτιά της πρεσβείας, όλοι μου λένε ότι είναι όλα εντάξει, θέλω να κάνω καταγγελίες στην εταιρία, δεν έχουν σκάνερ για να δουν αν είναι πράσινο το πιστοποιητικό μου.

Ας το τσεκάρουν και αν είναι κόκκινο ας μην περάσω. Τι να κάνω με τα παιδιά; Ήταν μετά τις 12 όταν δεν με άφησαν να περάσω, δεν είχα ξενοδοχείο, δεν είχα τίποτα. H Μαρία έκλαιγε, έχει τρελαθεί εγώ που δεν νευριάζω ποτέ έχω νευριάσει. Θα το κυνηγήσουμε και με νομικούς και με όλους. Ξέρω ότι καμιά φορά γίνεται μαλ**** αλλά τόσο; Η Ισπανική πρεσβεία μου είπαν ότι είναι όλα ok, ότι δεν χρειάζεται άλλο χαρτί.

Για τον ποδοσφαιρικό Άρη:

Θέλει πίεση, θέλει τρέξιμο, πρέπει να πάρεις βαθμούς και ειδικά μέσα στην έδρα σου. Ο Άρης με το -6 χρειάζεται κατευθείαν νίκες για να είναι ψηλά. Δεν μπορώ να δω ποδόσφαιρο από έξω, νευριάζω, δεν ξέρω πόσους καφέδες ήπια. Yπήρχαν πολλοί τραυματίες, αλλά όταν έχεις ένα πλάνο που δεν δουλεύει πρέπει να έχεις το plan b.

To Top